به گزارش نماینده به نقل از ایرنا، رسول صدر عاملی شامگاه شنبه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران افزود: سرزمین ما روزگاری به سرزمین شعر و شاعری معروف بود که حالا جایش را به فیلم سازی داده است.
وی ادامه داد: اما این حرفه که برخاسته از عشق و علاقه افراد دارد ساز و کار مشخص و مناسبی در کشور ندارد.
وی با بیان اینکه متولی اصلی فیلم سازی دولت و شهرداری است، خاطرنشان کرد: در سراسر دنیا حمایت از هنر و حمایت از استعدادها از وظایف شهرداران است.
**پنج هزار شهرستان بی سینما در کشور وجود دارد
کارگردان فیلم دختری با کفش های کتانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر پنج هزار شهرستان در کشور وجود دارد که از وجود سینما بی بهره هستند.
وی با ابراز خرسندی از ایجاد سالن های سینمایی در کشور یادآور شد: در این ۳۳ سال فعالیت، همیشه سعی کردم وارد عرصه ای شوم که با توجه به تعریف سینما در جمهوری اسلامی فیلم بسازم و همه شاهد هستند که فیلم های خوبی هم ساخته شد.
صدرعاملی اضافه کرد: در باره هر موضوعی می توان حرف زد، اما باید دید که یک اثر با چه نیت و نگاهی ساخته می شود.
'رسول صدرعاملی' در آذرماه ۱۳۳۳ در اصفهان متولد شد.
وی از هفده سالگی با خبرنگاری فعالیتش را آغاز و تا سال ۱۳۵۹ به عنوان گزارشگر، قصه نویس، دبیر سرویس حوادث و سپس دبیر سرویس پارلمانی با روزنامه اطلاعات همکاری داشت.
این کارگردان فیلم های سینمایی فعالیت حرفه ای در سینما، با تهیه فیلم خونبارش اولین پروژه سینمایی خود را آغاز کرد و اولین فیلمش را به عنوان کارگردان به نام رهایی در سال ۱۳۶۱ تهیه کرد.
از فیلم های ممتاز صدر عاملی می توان به سریال خاطرات یک خبرنگار به نام پرواز انقلاب، دختری با کفش های کتانی، من ترانه ۱۵ سال دارم یاد کرد.
همزمان با روز سینما شامگاه شنبه آیین تجلیل از ' رسول صدرعاملی' با حضور جمعی از فعالان فرهنگ و هنر برگزار شد.
نظر شما