به گزارش نماینده به نقل از باشگاه خبرنگاران، افرادی که دچار استرس و تنشهای روزانه میشوند تمایلشان به غذاهای چرب، شور و شیرین افزایش پیدا میکند.
نصیر دهقان پزشک و پژوهشگر طب سنتی در خصوص پرخوری و اشتهای کاذب از دیدگاه طب سنتی اذعان داشت: دلیل پرخوری و داشتن اشتهای کاذب در طب سنتی، افزایش رطوبت و سردی معده است.
وی گفت: نتیجه تحقیقات نشان میدهد افرادی که دچار استرس و افزایش تنشهای روزانه میشوند نیز تمایلشان به غذاهای چرب، شور و شیرین افزایش پیدا میکند. به نوعی که با خوردن این غذاها حس خوبی در دهانشان ایجاد میشود، همچنین استرس با افزایش هورمونهای تنش زایی مانند کورتیزول در بدن میتواند به افزایش اشتها منجر شود.
این متخصص به مصرف موادی که رطوبت معده را کاهش میدهد اشاره کرد و گفت: افزایش تعداد وعدههای غذایی، افزایش مصرف فیبر از جمله: میوهها (سیب)، سبزیجات (کلم بروکلی)، حبوبات (لوبیا، عدس) و گروهی از دمنوشها نیز توصیه میشود.
وی در ادامه گفت: نتیجه تحقیقات نشان میدهد که مصرف میوهها و سبزیجات مثبت گرایی را تقویت کرده و منجر به افزایش انرژی، آرامش و حس خوشبختی در فرد میشود.
دهقان در پایان گفت: مصرف برخی از دم نوشها از جمله: گل گاو زبان، اسطوخوددس، دارچین و گل پر به دلیل اینکه طبعشان گرم و خشک است، نقش بسزایی را ایفا میکند.
نظر شما