به گزارش نماینده به نقل از فارس، رسول دیناروند در حاشیه گردهمایی مدیران و رؤسای بیمارستانهای کشور در مورد معرفی اسامی شرکتهای متخلف لبنی گفت: بعضی از شرکتهای معتبر تنها در یک فرآورده خود دچار تخلف شدهاند.
وی افزود: فرض کنید ما به خاطر این یک فرآورده نام کارخانه را به مردم بگوییم، چه اتفاقی میافتد جز اینکه کل تولیدات آن آسیب میبیند و کارخانه نابود میشود.
رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: مردم مطمئن باشند که پروانه تولیدات متخلفان باطل میشود و اسامی آنها به دستگاه قضا فرستاده میشود.
وی با بیان اینکه حجم جرم باید با جریمه متناسب باشد، گفت: مگر ما جریمهای سنگینتر برای متخلفان در نظر بگیریم تولید داخلی لطمه میخورد.
به گفته دیناروند، در این موضوع دو نوع تخلف صورت گرفته که اولی مربوط به استفاده از مواد غیرمجاز در محصولات خوراکی است که با مردم سر و کار دارد که در این بخش سازمان غذا و دارو نظارت کرده و وظایف خود را انجام میدهد اما بخش دوم مربوط به کلاهبرداری است که در این زمینه قوه قضاییه به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: روغن پالم یک روغن خوراکی است که مصرف اندک آن صدمهای به بدن وارد نمیکند اما مصرف زیاد این روغن است که به بدن انسان صدمه میرساند. سیاست کلی وزارت بهداشت نیز کاهش مصرف روغن پالم در کشور است.
رئیس سازمان غذا و دارو به مردم اطمینان داد که لبنیات موجود در بازار از سلامت کافی برخوردار هستند و به مردم بار دیگر توصیه کرد مصرف لبنیات و شیر را متوقف نکنند.
دیناروند در بخش دیگری از صحبتهای خود در مورد افزایش قیمت داروها در نیمه دوم سال گفت: نیمه اول امسال افزایش قیمت نداشتیم اما سیاست ما این است که تولید داخل با توجه به تورم ضربه نخورد بنابراین قیمتها برای نیمه دوم سال اصلاح میشود.
وی یادآور شد: اصلاحات طوری انجام میشود که به مردم و بیمهگر فشار وارد نشود ضمن اینکه تولید کننده نیز با تولیدات دارو ضرر نکند.
رئیس سازمان غذا و دارو در مورد فهرست دوم داروهایی که قرار است تحت پوشش بیمه قرار بگیرند، گفت: فهرست دوم هنوز مورد توافق قرار نگرفته است البته مشکلات اکثر بیماران در زمینه داروها برطرف شده و فقط تعداد کمی از بیماران هستند که خواهان استفاده از داروی خارجی هستند که در این میان سیاست وزارت بهداشت این است که برای کسی که میخواهد داروی خارجی استفاده کند یک اختلاف قیمت ناچیز پرداخت شود.
نظر شما