به گزارش نماینده؛ بهمن نامور مطلق در گفتوگو با تسنیم در پاسخ به این سوال که ضابطه اینکه یک کارگاه تولیدی صنایع دستی بتواند از تسهیلات شما استفاده کند چیست و کارگاه تولیدی که در یک شهرستان کوچک کشور وجود دارد چگونه میتواند از این تسهیلات بهرهمند شود اظهار داشت: برای این اقدام ما به تمام استانها نامهای دادیم و گفتیم تمام متقاضیان تسهیلات را به ما معرفی کنید لذا آنها بخش بزرگی از متقاضیان را به ما معرفی کردند.
وی با بیان اینکه کارگاهها باید طرحی را به استانها ارائه کنند که اولا کامل و توجیهپذیر باشد که این نیاز، نیاز واقعی است و دوماً کمک به صادرات کند تصریح کرد: برخی کارگاههای تولیدی درخواست ۱۰ میلیارد تومان کردند که ما در شرایط فعلی چنین امکانی را نداریم و آنها به جاهای دیگر ارجاع دادیم، لذا سعی کردیم توزیع عادلانه باشد و برای این اتفاق از همان اول به صورت پایلوت عمل نکردیم بلکه گفتیم هر کارگاه تولیدی نیاز دارد از استانها به ما معرفی شوند.
معاون صنایع دستی کشور با بیان اینکه استانها شورایی دارند که شاخصهایی مثل دانشمحوربودن و داشتن مهر اصالت را بررسی میکنند یادآور شد: استانها پروندههای موفق در این مرحله را به مرکز ارسال میکنند، مرکز هم ۲ تا فیلتر دارد یکی اینکه پرونده کامل باشد و دوم اینکه اولویتهای ستاد رعایت شود.
نامور مطلق تصریح کرد: در حال حاضر به اغلب بخش اول متقاضیان تسهیلات دادیم و پروندههای ناقص را ارجاع دادیم کامل کردند و الان در دور دوم ارائه تسهیلات هستیم که در رفتوآمد هستیم یعنی نزدیک ۱۰۰ پرونده آماده شده است و برخی پروندهها که ناقص بوده برگشته است.
وی افزود: از ابتدا هم با فراخوان عمومی جلو رفتیم استانی شاید تعلل کرده باشد و دیرتر پرونده خود را داده باشد که این از عهده ما خارج است ما به ۳۱ استان اعلام کردیم و اغلب آنها برای ما فرستادند، مثلاً استان اصفهان چون تجربه داشت همه پروندهها را تسهیلات دادیم چون کامل بود اما برخی استانها چون ناقص بوده برگرداندیم و در دورههای بعد ارائه میدهیم.
نامور مطلق با بیان اینکه آیا سهمیه برای استانها در نظر گرفتید گفت: خیر، بیشتر بر اساس اولویتهایی که خود کارگاهها دادند تسهیلات ارائه میدهیم چون سهمیه یک نوع بیعدالتی ایجاد میکند، این کار باعث تشویق میشود لذا خودِ پروندهها برایمان مهم هستند.
نظر شما