شناسهٔ خبر: 54297 - سرویس اقتصاد
نسخه قابل چاپ منبع: مهر

جزئیات نشست وزیر کار و جهاد

در نشست وزیر کار و جهاد کشاورزی، راهکارهای توسعه کارآفرینی و اشتغال در بخش کشاورزی و روستایی بررسی شد. قرار است کارگروهی نیز با هدف شناسایی ظرفیت های تولید بومی و منطقه ای در 10 استان کشور تشکیل شود.

به گزارش نماینده به نقل از مهر، راهکارهای توسعه کارآفرینی و اشتغال در بخش کشاورزی و روستائی در نشست صمیمی وزرای جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونین دو وزارتخانه در محل وزارت تعاون، کار و رفاه بررسی شد.

در این نشست علی ربیعی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با برشمردن ظرفیت های فراوان اشتغال و کارآفرینی در بخش کشاورزی و روستایی و ماموریت ها و امکانات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امر توانمندسازی کارجویان از طریق آموزش های فنی و حرفه ای و نیز استفاده از تسهیلات و خدمات بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون بر ضرورت همکاری دو جانبه و هم افزایی در ایجاد اشتغال در روستاها و بخش کشاورزی به ویژه برای فارغ التحصیلان تاکید کرد.

وی با برشمردن ضرورت برنامه ریزی و به کارگیری استعدادهای بومی و منطقه ای در سطح روستاهای کشور از منظر گردشگری روستایی و کشاورزی، صنایع دستی و مشاغل خُرد و خانگی از تشکیل کارگروه ویژه برای این امر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد.

همچنین محمود حجتی وزیر کشاورزی نیز با بیان ظرفیت های بالای بخش کشاورزی ار تدوین طرح ارائه خدمات کشاورزی و مکانیزاسیون با ظرفیت ایجاد بیش از ۶۰ هزار شغل برای فارغ التحصیلان کشاورزی خبر داد و بر ضرورت برنامه ریزی به منظور حفظ اشتغال موجود و توسعه کار آفرینی و روستایی تاکید کرد.

وی ظرفیت های جدید به وجود آمده برای اشتغال در پروژه احیای اراضی کشاورزی خوزستان و نیز ایجاد گلخانه های مدرن کوچک و بزرگ، با هدف تولید محصولات صادراتی و تولید انبوه برای بازار داخلی، صنایع تبدیلی و غذایی، زنبورداری، صید و صیادی و آبزی پروری، انبار و سردخانه های کوچک و متوسط و ایجاد ارزش افزوده در فرایند پس از تولید محصولات کشاورزی به همراه توسعه باغات در اراضی شیب دار و کم بازده در دامنه های زاگرس و البرز را زمینه های ایجاد اشتغال مولد در بخش کشاورزی برشمرد و از برنامه ریزی وسیع برای ایجاد اشتغال در این خصوص خبر داد.

در این جلسه گزارش مطالعات صورت گرفته در ۱۰ استان کشور که با هدف شناسایی ظرفیت های تولید بومی و منطقه ای استان های مورد بررسی صورت گرفته ارئه و مقرر شد در قالب کارگروه مشترک نسبت به عملیاتی شدن محورهای مورد بحث اقدام شود.

 
 

نظر شما