شناسهٔ خبر: 53826 - سرویس مجلس
نسخه قابل چاپ منبع: فارس

در صحن علنی مجلس

نادران: اغلب بدهکاران کلان بانکی «دلال» هستند

نادران نماینده تهران در مجلس با تاکید بر اینکه اغلب بدهکاران کلان بانکی دلال هستند و حاضر به پرداخت معوقات خود به بانک‌ها نیستند، گفت: مشکل و معضل اصلی نظام بانکی بخش قابل توجهی از بدهکاری سیستم بانکی است که بدهی خودشان را نمی‌پردازند.

به گزارش نماینده به نقل از فارس الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) خانه ملت در سخنانی به عنوان مخالف دو فوریت طرح دائمی شدن بند ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۲ کل کشور، اظهار داشت: مشکل و معضل اصلی نظام بانکی کشور این است که بخش قابل توجهی از بدهکاران سیستم بانکی، بدهی خودشان را نمی‌پردازند.

وی افزود: در نتیجه این موضوع، بانک‌ها با انواع بدهی‌های سررسید گذشته و معوقه مواجه شدند، در این طرح هیچ مزیتی نه برای سیستم بانکی کشور و نه برای سرمایه‌گذاران وجود دارد.

نائب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: در طرح دائمی شدن بند ۱۶ قانون بودجه ۹۲، مزیتی برای کسانی که می‌خواهند برای کشور کار تولیدی انجام دهند، وجود ندارد. این افراد اغلب دلال هستند و حاضر نیستند حق و حقوق سیستم بانکی کشور را بپردازند، مجلس با تصویب این طرح، به این افراد جایزه ندهد و اجازه دهید سیستم بانکی کار خودش را انجام دهد.

به گزارش فارس، در بند ۱۶ قانون بودجه ۹۲ آمده است: به منظور حمایت از تولید و اشتغال، بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی پس از تائید هیأت مدیره بانک با درخواست متقاضی، اصل و سود اعم از سود قبل و بعد از سررسید تسهیلات ریالی یا ارزی سررسید گذشته و معوقه پرداختی به اشخاص حقیقی و یا حقوقی بابت فعالیت در امور تولیدی صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدماتی را که در بازپرداخت اقساط تسهیلات دریافتی به دلایل موجه دچار مشکل شده‌اند و قادر به پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی نیستند، برای یک بار و تا ۵ سال تقسیط و از سرفصل مطالبات سررسید گذشته و معوقه خارج نمایند.

نظرات مخاطبان 0 1

  • ۱۳۹۳-۰۲-۲۹ ۰۸:۵۵دوستی 0 2

    بنام خدا  باسلام     به غیر از موضوع بدهکاران معوقه بانکی که در امور دلالی به فعالیت مشغول  میباشند و بنظر با مسئولین وکارمندان بانکها هم مراوده دارند با تاسف ان مقدار وامهایی که به امر تولید هم اختصاص داده شده به تولید پرداخته نشده  وبیشترین مبلغ  وام که به  تولید  واقعی رفته است همان 48000میلیارد تومان اختصاص تولید مسکن مهر بوده است که در زمان حال مورد بی مهری  قرار گرفته است و دولتمردان فعلی هم  بنظر  تاکنون موفق به جایگزینی ان( ساخت مسکن مهر )نشده اند.تا اینده چه پیش اید . گفته شده مسکن اجتماعی جایگزین خواهد شد.    ممنون 
                                

نظر شما