فرج اله عارفی در گفت و گو با "نماینده" افزود: روز گذشته دستور کار کمیسیون اجتماعی بررسی طرح استاندارد ملی بود که با توجه به اینکه شمولیت استاندارد خیلی محدود بود و زیر نظر وزارت صنایع کار می کرد، مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: نیاز بود که این بخش "استاندارد" بتواند در زمینه اشتغال و کیفیت بخشی به محصولات فعالیت کند و برای اینکه کارآمدی خود را در آن حوزه طولی نداشت در جلسه این کمیسیون برای رسیدن به نتیجه نهایی بررسی شد.
عارفی ادامه داد: ما در بخش محصولات غذایی، کشاورزی، خدمات می بایستی حتما از یک استاندارد جامع که همه بخش های تولید را تحت پوشش قرار دهد بهره ببریم و در این زمینه نمایندگان سه ماه پیش طرحی را تصویب کردند و در کارگروه هایی با بهره گیری از همه کارشناسان مورد بحث قرار گرفت که امیدواریم این طرح را در یک محدوده زمانی به پایان برسانیم.









