به گزارش «نماینده»، هادی قوامی ، در ارزیابی خود از شرایط فعلی بازار سرمایه و راهکارها در راستای بهبود مدیریت این بازار، گفت: بازار سرمایه آیینه اقتصاد کشور است؛ اگر تولید، صادرات، کسبوکار ،سرمایه گذاری و آرامش در اقتصاد وجود داشته باشد، بازار سرمایه نیز از وضعیت مطلوبی برخوردار خواهد بود اما اگر این بخش،مولفه ها و عوامل دچار مشکل باشند،کمک های دولتی نمی تواند دردی را از این بازار دوا کند. البته ما نمی گوییم این کمکها بی تاثیر است، اما اثرگذاری مطلوبی ندارد.
نماینده مردم «اسفراین» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تزریق منابع به بورس ضمن اثرگذاری ناکافی حائز مشکلات بعدی در اقتصاد خواهد شد،گفت: بالاخره منابع دولت باید تخصیص بهینه پیدا کند لذا ما نمی توانیم به منابع بانکی فشار وارد کرده و بگوییم بروند و سهام این شرکت ها را خریداری کنند؛ لذا نتیجه این موضوع، حمایت از شرکت های بورسی نخواهد بود.بنابراین این قبیل مسائل مُسکن های کوتاه مدتی است که رافع مسئله اصلی بورس نیست.
نائب رئیس کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رونق بورس مستقیماً با بهبود فضای کسبوکار، ثبات اقتصادی، رونق تولید در ارتباط است،تصریح کرد:برای احیای واقعی بورس، باید سرمایهگذاری را تسهیل کرد، ابزارهای نوین مالی طراحی نمود و اعتماد عمومی را بازگرداند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: در حال حاضر حدود ۲۰ میلیارد دلار سرمایه در دست مردم قرار دارد که ناشی از نگرانی از شرایط اقتصادی، به سمت خرید ارز رفته است. اگر فضای جذاب سرمایهگذاری در تولید و بانکها فراهم شود، این منابع میتوانند به چرخه مولد اقتصاد وارد شوند؛ بهویژه در حوزه تجهیز ماشینآلات و مواد اولیه مورد نیاز صنایع بورسی.همچنین این شرکت ها می توانند به واسطه این منابع طرح های نیمه تمام خود را به اتمام برسانند و یا سهام جدید منتشر کنند. قطعا اگر موضوعات مذکور عینیت پیدا کند علامت خوبی به اقتصاد خواهد داد./
نظر شما