به گزارش «نماینده»، وحید جلالزاده در واکنش به قعطنامه پارلمان اروپا علیه ایران بیان کرد: در بحبوحه حوادث ناگوار غزه و در زمانی که تعداد شهدای بیگناه فلسطینی، اعم از مردان، زنان و کودکان به دست رژیم کودککش صهیونیست به بیش از چهارده هزار نفر رسیده است، سکوت مرگباری بر برخی نهادهای مسئول در اروپا، از جمله پارلمان اروپا، حاکم است.
رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاست خارجی ادامه داد: متأسفانه برخی نمایندگان پارلمان اروپا با اتخاذ موضعی منفعلانه و غیرانسانی، سعی در تحریف واقعیات و جابجایی ستمگر و ستمدیده دارند.
وی با اشاره به دفاع برخی اعضای پارلمان اروپا از کشتار بی رحمانه مردم غزه توسط صهیو نیستها گفت: برخی از اعضای این نهاد رویکردی مشمئزکننده و تبعیضآمیز از خود نشان داده و تا آنجا پیش رفتهاند که از ابراز تاسف و تاثر از جان باختن غم انگیز هزاران انسان بیگناه و غیرنظامی در غزه خودداری میکنند.
دفاع بیوقفه اروپایی عامل جسارت صهیونیستها در ارتکاب به جنایات جنگی
جلال زاده تصریح کرد: دفاع بیوقفه آنها از رژیم کودککش صهیونیست، تنها به جسارت و سبعیت این رژیم در ارتکاب اعمال خشونت آمیز علیه غیرنظامیان و ارتکاب نسلکشی و جنایات جنگی میافزاید.
اروپا با طرح اتهام علیه حامی اصلی مقاومت فلسطین دنبال انحراف افکار عمومی از جنایات در غزه است
رئیس کمیسیون امنیتملی مجلس با تاکید بر اینکه مقامات پارلمان اروپا که متاسفانه بعضا تحت تأثیر دیدگاههای افراطی صهیونیسم و لابی این رژیم و حامیان آن هستند، اظهار داشت: پارلمان اروپا نه تنها نسبت به جنایاتی که توسط این رژیم اهریمنی در حال انجام است ساکت ماندهاست، بلکه میکوشند با طرح اتهامات بیمبنا علیه جمهوری اسلامی ایران - که حامی اصلی مردم فلسطین و مقاومت آنها علیه اشغالگری است - توجهات را از این رژیم منحرف سازند.
لابی صهیونیسم پشتپرده تصویب قطعنامه علیه ایران
جلالزاده با اشاره به تلاش لابی صهیونیسم برای تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه ایران گفت: از این رو، لابی صهیونیسم که شاهد کاهش نفوذ خود در سراسر جهان است، با فشار بر نمایندگان پارلمان اروپا و در تلاشی مذبوحانه برای منحرف کردن توجهات از جنایات شنیع ارتکابی در غزه، به حربه نخنمای تصویب قطعنامه به بهانه نقض حقوق زنان در جمهوری اسلامی ایران متوسل شده است.
وی تصریح کرد: با این حال، تردیدی نیست که این قبیل تلاشها برای گمراه کردن و اثرگذاری بر افکار عمومی جهانی از فرط تکرار بیاثر شدهاند.
رییس کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: مجلسشورای اسلامی از پارلمان اروپا و سایر نهادهای اروپایی میخواهد که با اتخاذ نگاهی انسانی و خردمندانه از همدستی با اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی فاصله گرفته و استانداردهای دوگانه در زمینه حقوق بشر را کنار بگذارند. مجلسشورای اسلامی از پارلمان اروپا و سایر نهادهای اروپایی میخواهد که با اتخاذ نگاهی انسانی و خردمندانه از همدستی با اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی فاصله گرفته و استانداردهای دوگانه در زمینه حقوق بشر را کنار بگذارند.
جلالزاده به نهادهای اروپایی از جمله پارلمان اروپا توصیه کرد که از تحریف هنجارهای بینالمللی حقوق بشر و اصول مردمسالاری خودداری نمایند.
وی تاکید کرد: قطعا احترام به احساسات مردم آزادیخواه در سراسر جهان که در همبستگی با ملت مظلوم فلسطین به پا خواستهاند در کنار عدم استفاده ابزاری از مفاهیم و ارزشهای والای حقوق بشر دو گام ضروری در این مسیر است.
وی با اشاره به تکرار اتهامات بیاساس علیه سپاه پاسداران در قطعنامه پارلمان اروپا اظهار داشت: تکرار طرح اتهامات واهی و مداخله جویانه علیه مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صرفا بیانگر احساس عجز و ناتوانی و نیز افشا کننده ماهیت و جهت گیری های افرادی است که از اقدامات ثبات ساز سپاه پاسداران در مقابله با تروریسم، ناامنی و تجزیه طلبی بازیگران دولتی و غیردولتی دچار سرخوردگی و ناامیدی شدهاند.
قطعا حامیان جنایات اسرائیل بایستی در دادگاههای بین المللی به جرم حمایت از زیرپاگذاشتن اصول اولیه حقوق انسان ها در غزه محاکمه شوند.
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: قطعا برخی از سران کشورهای اروپایی با حضور خود در کنار رژیم صهیونیستی و با حمایت های همه جانبه خود از این رژیم کوک کش و همچنین سکوت و بعضا همراهی اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا از جنایات ضد حقوق بشری اسرائیل نشان دادند که دیگر چیزی به نام حقوق بشر وجود ندارد.
حامیان اسرائیل باید در دادگاههای بین المللی محاکمه شوند
وی در پایان با اشاره به حمایتاای اروپا از جنایات صهیونیستها در غزه تصریح کرد: قطعا حامیان جنایات اسرائیل بایستی در دادگاههای بین المللی به جرم حمایت از زیرپاگذاشتن اصول اولیه حقوق انسان ها در غزه محاکمه شوند.
به گزارش ایرنا، قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران، که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگانگیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.
در قطعنامه یادشده قانونگذاران اروپایی با طرح مطالب مداخلهجویانه در امور داخلی ایران، آزادی محکومان امنیتی را خواستار شدند. این قطعنامه بر لزوم آزادی بیقید و شرط کامران قادری و مسعود مصاحب نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انساندوستانه آزاد شدند.
قانونگذاران اروپایی همچنین در تداوم مواضع خصمانه علیه ایران، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمانهای تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده اند.
آنها دی و اسفند پارسال نیز اغتشاشات و مسمومیت دختران دانشآموز ایرانی را بهانه کرده و قطعنامههایی را با هدف اعمال فشار بر ایران و افزودن نام سپاه به فهرست سازمانهای تروریستی تصویب کردند.
گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب میشود و اتخاذ تصمیم نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیمگیری میکند. در واقع قطعنامههای پارلمان اروپا سندی غیر الزامآور است و نمیتواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند.
جمهوری اسلامی ایران پیشتر نسبت به تحرکات ضد ایرانی اروپا به ویژه علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد نظامی رسمی کشورمان هشدار داده بود. مقامات کشورمان با بیان اینکه سپاه پاسداران یک نهاد نظامی رسمی کشور بشمار میرود، هشدار دادهاند که تحریم آن اقدامی غیرقانونی است.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان پیشتر در گفتوگو با جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از رویکرد نسنجیده و نادرست قانونگذاران اروپایی بشدت انتقاد و تصریح کرده بود: ما بارها گفته ایم که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد رسمی و حاکمیتی است که نقش مهم و حیاتی در تامین امنیت ملی ایران و امنیت منطقه، به خصوص در مبارزه با تروریسم داشته و دارد.
وی با بیان اینکه اقدام پارلمان اروپا در اتهام تروریستی خواندن این نهاد امنیت آفرین، به نوعی شلیک به پای خود اروپاست، درباره واکنش قانونی و قوی مجلس شورای اسلامی ایران، به پارلمان اروپایی هشدار داد و گفت که آنها باید به تبعات منفی این رفتار احساسی خود بر اروپا بیندیشند و بر مسیر دیپلماسی، تعامل سازنده و عقلانیت تمرکز کنند.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطر نشان کرد: ضرورت دارد در دنیای دیپلماسی به امنیت متقابل احترام گذاشت و به جای پیروی از زبان تهدید و اقدامات غیر دوستانه، افزایش اعتماد متقابل در دستور کار قرار گیرد. در هر صورت پاسخ و واکنش، متقابل خواهد بود.
نظر شما