به گزارش «نماینده»، فداحسین مالکی با اشاره به توافق میان ایران و عربستان، اظهار داشت: برقراری روابط ایران و عربستان پس از گذشت ۷ سال، اثرات بسیار مثبتی در معادلات سیاسی، امنیتی و اقتصادی دو کشور و منطقه خواهد داشت.
وی بیان کرد: قطعاً برنده این توافق جهان اسلام است، چرا که ایران و عربستان هر دو کشورهای تأثیرگذاری در منطقه و جهان اسلام هستند و روابط دیرینهای با هم دارند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره تأثیرات توافق ایران و عربستان، تأکید کرد: این موضوع آنقدر مهم است که به سرعت بر معادلات ارزی و مسائل سیاسی تأثیر خودش را گذاشت و عصبانیت صهیونیستها و آمریکاییها را هم دیدیم و آنها نگران چنین توافقی هستند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هر چقدر کشورهای اسلامی و منطقه مانند عربستان و ایران به یکدیگر نزدیک شوند، دیگر شاهد بدبختی در یمن، عراق، افغانستان و سوریه نخواهیم بود، چرا که دیگر فضایی برای میدانداری کشورهای غربی در منطقه و دخالتهای آنان و صهیونیستها وجود نخواهد داشت.
اولویت دولت برقراری روابط با کشورهای منطقه و همسایه است
مالکی اظهار داشت: ما بارها در کمیسیون امنیت ملی مجلس به مسئولان دستگاه دیپلماسی و سایر نهادهای ذیربط تأکید کردیم که اولویت اول آنها باید برقراری روابط سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه و همسایه باشد که خوشبختانه این موضوع به خوبی در حال پیگیری است.
وی با اشاره به تلاش براندازان برای منزوی کردن جمهوری اسلامی ایران، افزود: براندازان و اقدامات آنان را نباید بیش از اندازه بزرگ کرد و جدی گرفت، چرا که هر کشوری یکسری مخالف دارد. اینکه چند نفر در خارج از کشور بنشینند و درباره سیاستهای کشورمان صحبت کنند، راه به جایی نخواهند برد. ما دیدیم که چند ماه پیش برخی از اپوزیسیونهای نظام با مقامات کشورهای اروپایی ملاقات کردند، اما جالب است که همان کشورهای غربی مانند فرانسه و آلمان به ما چراغ سبز نشان دادند و گفتند آماده انجام مذاکرات احیای برجام هستند و گروسی را هم به ایران فرستادند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقامات عربستان هم جدا از اینکه رژیم صهیونیستی و براندازان چه میگویند، اقدامات خودشان را انجام میدهند. از آنجایی که صهیونیستها در کشورهای اسلامی فتنه انگیزی میکنند، از اینکه ایران و عربستان به هم نزدیک شدند بسیار نگران و عصبانی هستند. آمریکاییها هم به شدت عصبانی هستند و میگویند ایران و عربستان نباید به هم نزدیک شوند، نباید چین میانجیگر ایران و عربستان باشد و حتی نباید ایران و چین به هم نزدیک شوند. با وجود این، ایران و عربستان بر اساس سیاستها و استراتژی خودشان عمل میکنند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: سفر اخیر «شیء جین پینگ»، رئیس جمهور چین به عربستان و سفر رئیس جمهور کشورمان به پکن بسیار اثرگذار بود و تصمیماتی که در این سفرها اتخاذ شد، قطعاً فراتر از اقداماتی بود که در چند ماه اخیر اپوزیسیونهای نظام انجام دادند.
نظر شما