شناسهٔ خبر: 179924 - سرویس پارلمان شهری
نسخه قابل چاپ منبع: مهر

تفاوت ۱۰ هزار میلیارد تومانی آمار شهرداری و شورا در تحقق بودجه

علی‌اصغر قائمی عضو شورای شهر تهران گفت: شورای شهر تهران ارائه داد اعلام کرد که ۴۳ هزار میلیارد تومان تحقق بودجه داشته است اما با توجه به گزارش خزانه‌دار شورای شهر تهران ۳۳ هزار میلیارد تومان محقق شده است.

به گزارش «نماینده»، علی‌اصغر قائمی عضو شورای شهر تهران در یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران و پس از قرائت گزارش خزانه‌دار شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران در روزی که بودجه را به شورای شهر تهران ارائه داد اعلام کرد که ۴۳ هزار میلیارد تومان تحقق بودجه داشته است اما با توجه به گزارش خزانه‌دار شورای شهر تهران ۳۳ هزار میلیارد تومان محقق شده است که این حاکی از تفاوت ۱۰ هزار میلیارد تومانی است.

وی ادامه داد: همچنین آقای شهردار گفتند که ۱۲۰ درصد بودجه محقق شده است در صورتی که آقای کاشانی غذا نداره شورای شهر تهران اعلام کرده که این تحقق ۸۷ درصد بوده است.

در ادامه ناصر امانی گفت: ۴۱ هزار میلیارد تومان تخصیص اعتبار داده شده اما ۱۴ هزار میلیارد تومان محقق شده است.

وی ادامه داد: بسیاری از پروژه‌ها در مناطق پیش نرفته است.

در ادامه لطف الله فروزنده معاون امور مالی و اقتصادی شهرداری تهران با بیان اینکه طی ۹ ماهه ۸۷ درصد بودجه محقق شده است گفت: با انجام برنامه های پیش بینی شده می‌توان تا ۶۰ هزار میلیارد تومان نیز محقق شود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اعلام اینکه بخشی از درآمدها رقم کمی دارد، اما ناشی از کم کاری نیست، گفت: دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان عوارض گمرکی پیگیری و محقق شد و اقداماتی که قابلیت پیگیری داشته باشد، حتماً انجام خواهد شد.

وی افزود: چهار هزار میلیارد تومان مطالبات از دستگاه های دولتی تاکنون تایید شده که باید در سازمان حسابرسی تایید شود تا بتوانیم جذب کنیم.

فروزنده با بیان اینکه در بند به بند جدول بودجه مشخص است که افزایش درآمد را شاهد هستیم، یادآور شد: عملکرد پس از ثبت انجام خواهد شد. عملکرد چهار هزار میلیارد تومان بود که حالا به ۱۴ هزار میلیارد تومان رسیده و قطعاً در این ماه به ۱۷ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

وی با اعلام اینکه ۹ هزار میلیارد تومان به حمل و نقل اعتبار دادیم که منتظریم اسناد آن بازگردد، تصریح کرد: ۷۰ درصد نقدینگی برای پروژه های عمرانی مناطق تخصیص داده ایم که در مجموع ۵۰۰ میلیارد تومان از ما طلبکارند. سه هزار میلیارد تومان از اسناد مترو باز است که به دنبال تسویه آن هستیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه منظور شهردار تهران این نبود که بین تحقق درآمد و عملکرد ارتباطی وجود ندارد، گفت: منظور ایشان این بود که جلسه ای برگزار شود تا گزارشات در خصوص عملکرد ارائه شود.

نظر شما