به گزارش «نماینده»، علی کریمی فیروزجایی با اشاره به تأیید قانون جهش تولید دانش بنیان از جانب شورای نگهبان، گفت: تجاری سازی محصولات شرکتهای دانش بنیان راهکار عمده در عرصه نوین اقتصاد ملی است و این قانون در راستای تحقق شعار سال به این موضوع پرداخته است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر وظیفه دولت برای پیشبرد دانش بنیانی عرصه اقتصاد، افزود: تحقق شعار محوری سال جدید مبنی بر تولید دانش بنیان و اشتغالزایی نیازمند برنامه محوری است که در این قانون مترقی به خوبی دیده شده است.
دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور تصریح کرد: نهادینه شدن فرهنگ دانش بنیانی در فعالیتهای اقتصادی در گرو تغییر رویکردها و عزم قاطع دولت و مجلس است که مجلس عزم خود را با تصویب این قانون نشان داد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضرورت تلاش برای قطع رگه های وابستگی کشور به محصول نفت را خاطرنشان کرد و افزود: عدم وابستگی به فروش منابع نفتی در اقتصاد راهبرد اصولی و ضرورت حیاتی است بنابراین حرکت در این راستا کاملا با سیاستهای کلان کشور همخوانی دارد.
وی با بیان اینکه تحول اقتصادی نیازمند خیز کشور در عرصه تولید و اشتغالزایی است، افزود: رشد سرمایه گذاری و تولید بسترساز تحول و شکوفایی اقتصاد کشور است.
کریمی فیروزجایی با اشاره به ساماندهی ۷هزار شرکت دانش بنیان در کشور، گفت: شرکتهای دانش بنیان به عنوان پیشگامان تحول اقتصادی باید در پیوند مستحکم با دانشگاهها برای فتح قله های پیشرفت آرمانی بکوشند.
عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به نقش خانه ملت در اعتلای اقتصاد دانش بنیانی، گفت: وظیفه مهم مجلس در این عرصه هموارسازی بسترهای رشد شرکتهای دانش بنیان و اعتلای فعالیتهای آنان از طریق اعطای مشوقهای سرمایهگذاری است. مجلس امسال بر روی ریل گذاری بهینه در مسیر تحقق شعار محوری سال تمرکز یافته است.
کریمی فیروزجایی سال ١٤٠١ را سال سرنوشت ساز در عرصه اقتصاد دانست و افزود: فراهم سازی امکان جهش فعالیتهای تولید به شیوه دانش بنیان رمز اعتلای عبور از گردنه سخت تحریم های ظالمانه استکبار است.
این نماینده مجلس با اشاره به مفاهمه اصولی دولت و مجلس بر روی مؤلفه های اثربخش توسعه و پیشرفت کشور، گفت: دولت و مجلس در مورد اجرای سیاستهای کلی اصل توانمندسازی اقتصاد کشور وحدت نظر دارند.
نظر شما