به گزارش «نماینده»، معاون رئیس جمهور گفت: دولت قبل توجهی به نظرات کارشناسان و الزامات قانونی مجلس در حذف ارز ترجیحی نداشت، اما دولت مردمی مصمم است در راستای مصالح کشور و اجرای قانون مجلس، این کار را بهرغم هزینههایی که دارد، در راستای توزیع عادلانه یارانهها، مبارزه با فساد و رفع مشکلات مردم انجام دهد.
به گزارش ایسنا، سیدمحمد حسینی در مراسم بزرگداشت مقام معلم در جمع اعضای هیات علمی و پژوهشگران سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، با تبریک روز معلم، به اهمیت علم و دانش در دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: در اسلام کسب معرفت، دانش و شناخت از جایگاه والایی برخوردار است و تمسک به علم، در هم شکننده ضلالت، گمراهی و جهل اعلام شده است و کسی فضیلت و برتری دارد که علم و معرفت بالایی داشته باشد.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس، همگرایی دولت با سایر قوا و نهادهای انقلابی را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: دولت مصمم است با تقویت این همگرایی و همدلی و با پشتوانه علمی و تحقیقاتی در مسیر ساختن ایرانی قوی و پیشرفت و گرهگشایی از مشکلات مردم گام بردارد.
حسینی با اشاره به جایگاه سازمان پژوهش در تولید علم و فناوری، گفت: از این سازمان انتظار و توقع وجود دارد که گنج و سرمایه علم را با تلاش و مجاهدت متخصصان و نخبگان مورد توجه قرار دهد و در خدمت توسعه و رفع نیازمندیهای کشور باشد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: باید بهجای تکیه بر ذخایر و معادن و استفاده از انرژی و نفت، فکر، اندیشه و خلاقیت را به محصول تبدیل کرد و در اختیار تامین نیازمندیها و راهحل مشکلات مردم قرار داد.
حسینی افزود: امام راحل علم را بازدارنده و مصونیتبخش میدانستند چرا که اقتدار علمی باعث میشود دشمنان نتوانند چشم طمع به کشورمان داشته و ملت ایران را تحت فشار قرار دهند همچنان که امروز در عرصه نظامی به جایگاهی رسیدهایم که دشمنان تصور و خیال ضربه زدن به کشورمان را به ذهن خود راه نمیدهند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده که اگر از موضع ضعف با دشمنان برخورد شود، قطعا هیچ توجه و اهمیتی به خواستههای ما نخواهند داشت و در صورتی که قدرتمند باشیم میتوانیم از حقوق ملت خود به خوبی دفاع کنیم.
حسینی با اشاره به تاکید و توجه مقام معظم رهبری به تولید علم و پیشرفتهای دانشبنیان در کشور، اظهار داشت: شکلگیری بنیاد نخبگان و معاونت علمی و فناوری و تهیه نقشه جامع علمی مرهون تاکیدات رهبر حکیم انقلاب است و امروز رئیس جمهور نیز از همین روحیه برخوردار هستند و دانشگاه و مراکز علمی را پشتوانه دولت میدانند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس، لزوم حرکت به سمت شرایط مطلوب را مورد تاکید قرار داد و گفت: انسان مومن هیچگاه نباید به وضع موجود قانع باشد و همواره برای دستیابی به وضعیت بهتر و مطلوبتر تلاش کند و در این راستا دولت سیزدهم سند تحول را با هدف تغییر و اصلاح در ۳۷ حوزه، تدوین کرده است و لازم است همه دستگاهها و مراکز دانشگاهی و علمی همیاری و کمک کنند تا اقدامات بزرگی در عرصههای مختلف به نفع مردم و پیشرفت کشور شکل بگیرد.
حسینی با تاکید بر تلاش همهجانبه برای تحقق شعار سال، گفت: اگر دانشگاهها و مراکز علمی، دستگاههای اجرایی و بخش صنعت و تولید در کنار هم قرار بگیرند، زمینه مناسبی برای تحقق شعار سال فراهم خواهد شد و در برخی از استانها تلاش در این زمینه آغاز شده است.
حسینی افزود: اگر در گذشته به تحقق شعار سال کمتوجهی میشد اما این دولت بلافاصله در روز سوم فروردین و روز تعطیل رسمی، جلسه هیات دولت را تشکیل داد و وظایف و تکالیف همه وزارتخانهها را در زمینه شعار و خط مشی سال مورد بررسی قرار داد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به جدیت و انگیزهی بالا و خستگی ناپذیر بودن رئیس جمهور در پیگیری امور کشور و مردم، گفت: امروز این توقع وجود دارد که همه مسئولین در سطوح مختلف با چنین روحیهای کار کنند و نسبت به منافع ملی و رفع مشکلات مردم احساس مسئولیت داشته باشند.
حسینی با اشاره به دلایل مخالفت عدهای با اقدامات اصلاحی دولت در زمینه اقتصادی، گفت: عدهای منافعشان در این بوده که از یک تصمیم اشتباه، سود سرشار میلیاردی کسب کنند و امروز با اقدامات دولت مردمی منافع خود را در خطر دیده و با رسانههایی که دارند به جنجال و هیاهو دست زدهاند؛ اینان منافع شخصی و واردات را به منافع عمومی ترجیح میدهند.
معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز با اقداماتی که دولت مردمی در عرصه سیاست خارجی و تقویت روابط با کشورهای منطقه و همسایه و فعالیت در سازمانهای منطقهای انجام داده، زمینه صادرات بسیاری از محصولات فناورانه کشور وجود دارد و باید از این فرصت برای خنثی کردن تحریمهای ظالمانه استفاده کرد.
حسینی با اشاه به اینکه دولت از انتقاد و پیشنهادات نخبگان و صاحبنظران استقبال میکند، اظهار داشت: امروز همه صاحبنظران و منتقدان به راحتی میتوانند نظرات خود را با رئیس جمهور در میان بگذارند و دکتر رئیسی نیز به سخنان آنان توجه کرده و مسئولین را مامور رسیدگی و بررسی آن میکند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت به هیچ عنوان قصد ندارد توجهی به حاشیهسازی مخالفین داشته باشد و فرصت کار و خدمت را هدر دهد و در مقابل تمرکز خود را بر ایجاد تحول و رفع مشکلات مردم گذاشته است.
حسینی با اشاره به اقدام دولت در مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها به نفع مردم، گفت: هیچ دولتی حاضر نبود در سال اول و حتی دوره اول دولت در این حوزه وارد شود اما این دولت داوطلبانه وارد این عرصه شده تا شرایط را به نفع مردم تغییر دهد و یارانهها مستقیما در اختیار مصرفکننده قرار بگیرد و از طرف دیگر از قاچاق محصولات یارانهای به کشورهای اطراف جلوگیری شود.
معاون رئیس جمهور گفت: زمانی که در زمینه ارز ترجیحی تصمیمگیری شد خیلی از دلسوزان و متخصصان اقتصاد به اشتباه بودن آن تاکید کرده و خواستار حذف آن بودند اما دولت وقت هیچ توجهی به آن نداشت اما این دولت برای اصلاح رویه غلط که منشا رانت و فساد شده، مصمم است و بیتردید با روحیه خودباوری و "ما میتوانیم" غلبه بر سختیها امکانپذیر و شدنی است.
حسینی خاطرنشان کرد: تا زمانی که خودمان در مسیر تولید محصولات و نیازمندیهای کشور گام برنداریم، دیگران آن را در اختیار ما قرار نخواهند داد همچنان که در حوزه واکسن کرونا تا زمانی که وارد عرصه تولید نشدیم، حاضر نبودند آن را به ما بفروشند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: بسیار سادهاندیشانه است که تصور شود اگر در مقابل غربیها امتیاز بدهیم آنها نیز کوتاه میآیند. تجربه برجام نشان داد با همه محدودیتهایی که پذیرفتیم اما طرف مقابل به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرد و حاضر نشد حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسد. لذا باید ضمن ادامه مذاکره به اندیشه و توان خود متکی باشیم.
حسینی در ادامه اهیمت توجه به "جهاد تبیین" را مورد تاکید قرار داد و گفت: اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاهها باید در کنار فعالیتهای علمی و پژوهشی، تاکید رهبر معظم انقلاب در زمینه جهاد تبیین را مورد توجه قرار داده و در حوزه های تخصصی خود به روشنگری بپردازند تا دشمنان و بدخواهان ملت ایران نتوانند دستاوردها و نقاط قوت نظام را ضعیف جلوه داده و افکار عمومی را از اقدامات اصلاحی و درست دولت مایوس کنند.
حسینی در این مراسم با اهدای لوح سپاس از روسای پژوهشکدهها و اعضای هیات علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تقدیرکرد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور همچنین از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران بازدید کرد و در گفتوگوی صمیمی با فعالان این عرصه، در جریان دغدغهها، مشکلات و پیشنهادات آنان برای توسعه فعالیتهایشان قرار گرفت.
نظر شما