به گزارش «نماینده»،حمیدرضا فولادگر رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی، در تشریح دومین جلسه مجازی این کمیسیون،گفت: ارائه تعریف واحد از «جهش تولید»»، الزامات و شناخت ظرفیتهای نرم افزاری و سخت افزاری کشور در دستورکار این جلسه مجازی کمیسیون قرار داشت.
وی افزود:در این جلسه کمیسیون درباره تعریف اولیه از شعار سال به این جمعبندی رسیدیم که «جهش تولید»،عبارت از سرعت بخشیدن به نرخ رشد تولید، تلاش روز افزون برای مثبت شدن رشد اقتصادی کشور، پیشرفت تدریجی تا پایدار شدن نرخ رشد، افزایش هدفمند کمی و کیفی تولید با توجه به ظرفیتهای خالی واحدهای تولیدی کشور و همچنین حرکت جهشی در توسعه کارآفرینی است.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید بیان داشت: همچنین در این جلسه مجازی اعضای کمیسیون به این نتیجه رسیدند که الزامات «جهش تولید» شامل به حداکثر رساندن استفاده از ظرفیتهای تولیدی و افزایش بهره وری و تکمیل زنجیره ارزش در بخشهای نفت، گاز و پتروشیمی، معادن و صنایع معدنی، انرژی های تجدید پذیر) مسکن و ساختمان، صنایع اولویت دار در استراتژی توسعه صنعتی کشور، کشاورزی و صنایع غذایی و تبدیلی با رویکرد امنیت غذا، گردشگری، فناوری اطلاعات و ارتباطات و کسب و کارهای نو، فناوریهای جدید و همچنین شرکتهای دانش بنیان است.
فولادگر با اشاره به ظرفیت های نرم افزاری کشور برای اجرایی شدن شعار سال، بیان داشت: سیاستهای کلی نظام، قوانین برنامهای و مهم نظیر«"رفع موانع تولید"»بهبود محیط کسب وکار" و «حداکثر استفاده از توان تولید داخل و حمایت از کالای ایرانی» و منابع انسانی و کارشناسان خبره و فعالان اقتصادی مجرب از جمله ظرفیت های نرم افزای کشور برای اجرایی کردن «جهش تولید » است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به ظرفیت سخت افزاری کشور به منظور تحقق «جهش تولید»، افزود:امکانات، تجهیزات، ماشین الات، خطوط تولیدی، ظرفیتهای وسیع در بخشهای ذکر شده و سرمایه ایرانیان داخل و خارج کشور، سرمایه های خارجی و نقدینگی سرگردان و غیرمولد موجود ظرفیتهای سخت افزاری کشور برای تحقق شعارسال است.
وی با تاکید بر اینکه تعریف اولیه از شعار سال و جمعبندی از الزامات و ظرفیتها از سوی اعضای کمیسیون برای تحقق «جهش تولید»، با اخذ نظر از کارشناسان مربوطه تکمیل خواهد شد- ، گفت:در جلسه مجازی بعدی کمیسیون که احتمالا (روز یکشنبه 10 فروردین) برگزار شود، درباره آسیب شناسی و ارائه راهکارها و اصلاح ساختارها در موضوعات تامین مالی، بازار پولی و بانکی، بازار سرمایه، مالیات، بیمه، گمرک، تجارت، صادرات، بحث و تبادل نظر می شود.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید تصریح کرد: جلسات کمیسیون درباره تحقق شعار سال ادامه خواهد داشت تا جمع بندی جلسات در قالب گزارشی در اختیار هیئت رئیسه قرار گیرد.
نظر شما