به گزارش «نماینده» عین الله شریف پور، درباره روند ارائه وام های قرض الحسنه گفت:باید توجه شود متقاضیان وام های قرض الحسنه معمولا از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و درخواست وام تا ۱۰ میلیون تومان دارند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد:بر اساس ارزیابی که صورت گرفته می توان گفت روند پرداخت وام های قرض الحسنهتوسط بانک ها مناسب نیست.
متقاضیان از روند ارائهوام های قرض الحسنه رضایت ندارند
نماینده مردم ماکو، چالدارن، پلدشت و شوط در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد:متقاضیانوام های قرض الحسنه از روند پرداخت تسهیلات رضایت ندارند و بانک ها این نوع تسهیلات را بصورت سفارشی ارائه می کنند یا درخواست کنندگان وام را با چالش روبرو می کنند.
شریف پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت:اینکه بانک ها ارائه وام را مشروط به اخذ تضامین می کنند قابل پذیرش بوده اما مسئله این است نوع تضامین برای وام های قرض الحسنه باید به نحوی باشد که اقشار آسیب پذیر بتوانند تضامین را ارائه کنند.
وی ادامه داد:متقاضیان وام های قرض الحسنه در زمینه معرفی کارمند رسمی دولت با ارائه گواهی کسر از حقوق یا ضامن دارای پروانه کسب با مشکلاتی روبرو هستند اما بانک می تواند برای رفع مشکل حساب دریافت یارانه نقدی را به عنوان ضمانت قبول کند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد:توجیه بانک ها مبنی بر کمبود منابع برای ارائه وام های قرض الحسنه قابل قبول نیست چرا که مجموع صدها وام قرض الحسنه در مقایسه با وام های کلان، رقم زیادی نیست.
نظر شما