به گزارش «نماینده» ، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه «فاکسنیوز» به اقدام دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در انتقال سفارت آمریکا به «قدس» اشاره کرد و گفت: «این یک لحظه تاریخی بود که ما همیشه به یاد خواهیم داشت».
وی در پاسخ به سؤال مجری فاکس مبنی بر اینکه چه حسی درباره انتقال سفارت آمریکا به قدس دارد، گفت: «بسیار خوشحالم. این یک لحظه تاریخی بود و من فکر میکنم رئیسجمهور (دونالد) ترامپ تاریخساز شد».
نخستوزیر رژیم صهیونیستی در ادامه مصاحبه خود به خروج واشنگتن از برجام اشاره کرد و گفت: «توافق (هستهای) ایران بر پایه این فرضیه بنا شد که اگر شما به ایران در زمینه هستهای امتیازات زیادی بدهید، خوب است ...عکس این قضیه رخ داد».
نتانیاهو مدعی شد که ایران با پولهایی که در نتیجه توافق هستهای ایران و ۱+۵ (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) دریافت کرد، تلاش خود را برای تسلط به منطقه غرب آسیا به کار گرفت.
نخستوزیر اسرائیل، خروج ترامپ از برجام را اینگونه توصیف کرد: «کاری که ترامپ در وهله اول کرد این بود که دستگاه پول برای رؤیای امپراطوری ایران را از بین برد ...و همه در خاورمیانه (غرب آسیا) این کار را تحسین کردند. من درباره کشورهای اروپایی حرف نمیزنم. درباره آنهایی حرف میزنم که در تیررس موشک های ایران قرار دارند، همچون اورشلیم (قدس)، ریاض و مکانهای دیگر.»
وی ادامه داد: «رئیسجمهور کار بزرگی کرد زیرا به ایران گفت که شما برای این توافق ناقص قرار نیست پولی دریافت کنید. دوم اینکه، شما (ایران) نمیتوانید به سلاح (هستهای) دست بیابید زیرا اگر این توافق حفظ شود، چندین مسیر برای رسیدن ایران به زرادخانه هستهای را تضمین میکند».
نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره سیر تحولات در روابط میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی گفت: «روابط ما با بسیاری از کشورهای عربی با تحولات و تغییرات زیادی همراه بوده است. ما در جهت تمایلات خود برای محدود کردن تعرضات ایران متحد هستیم. ما همچنین به صورت متحد اقدام ترامپ در محدود کردن ایران به جای تسکین دادن و راضی نگه داشتن این کشور را تقدیر میکنیم».
نتانیاهو در ادامه مدعی شد: «ایران در تعارض با ما است، ایران در تعارض با آمریکا است، ایران در تعارض تقریباً تمامی کشورهای عربی خاورمیانه است و من فکر میکنم که ما باید تحت رهبری رئیسجمهور آرمیکا برای بیرون راندن ایران از سوریه، متحد شویم».
نظر شما