به گزارش «نماینده» ، پس از صحبتهای محمدعلی نجفی شهردار تهران با موضوع استعفا و همچنین نظرات موافقان و مخالفان اعضای شورای شهر تهران با این موضوع رأیگیری برای قبول و یا رد استعفای نجفی در شورا به ریاست محسن هاشمی رفسنجانی انجام گرفت.
در پی این رایگیری شهردار تهران با ۱۶ مخالف استعفا و ۴ رای موافق ماندنی شد.
این در حالی است که نجفی امروز در سخنانش در شورای شهر از اعضا خواست که با رفتنش موافقت کند چرا که بیمار است و باید به درمان بپردازد و در اردیبهشت ماه نیز قرار است بستری شود و اگر در شهرداری بماند نمیتواند کارها را انجام دهد و شهرداری با رکود روبهرو خواهد شد. با تمام این تفاسیر شوراییها با رفتن نجفی مخالفت کردند و خواستار ماندن وی در شهرداری شدند.
فارس گزارش می دهد، همچنین در هنگام رأیگیری برای استعفا دقایقی محسن هاشمی رئیس شورای شهر جلسه را ترک کرد و اکثر رسانههای وابسته به اصلاحطلبان اعلام کردند که هاشمی دوباره در هنگام رأیگیریهای مهم جلسه را ترک کرده است اما بعد از چند دقیقه هاشمی به جلسه بازگشت و با شوخی به نجفی گفت من هم دارم کم کم به مشکل شما دچار میشوم.
همچنین صدراعظم نوری به عنوان مخالف استعفا، گفت که بیماری نجفی برای رجل سیاسی است و هاشمی به خنده گفت اگر کسی این بیماری را نداشته باشد رجل سیاسی نیست.
در هنگام سخنرانی نجفی برخی اعضا جلسه را به صورت لایو از اینستاگرام خود منتشر میکردند که البته در وسط جلسه بیشتر از خودشان تصویر میگرفتند.
نجفی در هنگام دفاع از استعفایش گفت: بالاخره اینقدر زدند که یکی به هدف خورد. همچنین گفت که پیشگویی پیغمبرگونه برخی در مورد بیماری من درست از آب در نیامد و وقتی که شهردار شدم مشکلی نداشتم الان یک ماه و نیم است که یک بیماری جدید گرفتهام.
همچنین ناهید خداکرمی عضو دیگر شورای شهر از نجفی خواهش کرد که اول درمانش را شروع کند بعد اگر نتوانست تصمیم دیگری میگیریم.
بهاره آروین هم درباره استعفا، گفت: میخواهم امیدوار باقی بمانم اجازه دهید شورا در فرآیند درمان همراه شما باشد برای تصمیمگیری دیر نیست.
رسولی عضو دیگر شورا گفت: نگذارید بگویند اصلاحطلبان محکوم به تجربه شورای اول هستند با قدرت به استعفا رأی منفی بدهیم. ما به مردم قول دادهایم غیر از مرگ از شورا خارج نشویم و شهردار هم به ما قول داد که بماند.
در شروع رأیگیری محسن هاشمی خطاب به نجفی گفت: اگر میخواهید بمانید اگر میخواهید بروید. نجفی هم با هیأت همراه جلسه شورا را ترک کرد.
اعضا در هنگام رأیگیری دچار اختلافنظر شدند، امینی معتقد بود که رأیگیری باید مخفیانه باشد تا اعضا آزادانه رأی دهند. حجتنظری هم معتقد بود رأیگیری باید مانند سایر رأیگیریها علنی باشد. خداکرمی هم میگفت از آنجا که قرار بود این شورا شفاف باشد لذا رأیگیری کاغذی نباشد تا مردم بدانند چه کسی به استعفا رأی موافق داده است. هاشمی هم گفت که طبق قانون باید رأیگیری مکتوب باشد و در نهایت هم رای گیری مکتوب شد.
البته برخی از اعضا آرای خود را بالا برده و به بقیه نشان می دادند.
نظر شما