به گزارش «نماینده»، اکبر رنجبرزاده با تشریح جلسه شب گذشته هیات رییسه مجلس با محور سوال از رییس جمهوری در مورد موسسات مالی و اعتباری اظهارداشت: بر طبق آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی اگر تعداد امضاهای سوال از رییس جمهوری به کمتر از ۷۳ امضا برسد، طرح سوال از دستور کار مجلس خارج می شود.
وی افزود: جمعی از نمایندگان سوال از رییس جمهوری درباره موسسات مالی را مطرح کرده بودند که این سوال در کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور نمایندگان دولت بررسی شد و نهایتا آماده مطرح شدن در جلسه علنی مجلس بود، ولی به دلیل کاهش امضاهای آن، از دستور کار مجلس خارج شد.
عضو هیات رییسه مجلس خاطرنشان کرد: بر طبق آیین نامه داخلی مجلس اگر یک هفته پس از جلسه کمیسیون در مورد سوال از رییس جمهوری، تعداد امضاهای نمایندگان از ۷۳ به پایین برسد سوال از رییس جمهوری از دستور کار مجلس خارج می شود.
رنجبرزاده افزود: البته سوال دیگری از رییس جمهوری با محورهای مختلف مطرح شده که امروز در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال بررسی است.
بر همین اساس بهروز نعمتی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به جلسه شب گذشته (یکشنبه) هیئت رئیسه مجلس گفت: آقای وقفچی با تعدادی از نمایندگان سوالی را از رئیسجمهور درباره موسسات مالی و اعتباری مطرح کرده بودند که پس از بررسی این سوال در کمیسیون مربوطه و قانع نشدن نمایندگان از پاسخ نمایندگان رئیسجمهور، این سوال آماده طرح در مجلس بود که تعداد امضا کنندگان آن کاهش یافت و از نصاب افتاد.
به گفته وی بر این اساس با کاهش تعداد امضا کنندگان سوال از رئیسجمهور درباره موسسات مالی و اعتباری به کمتر از ۷۳ نفر این سوال از دستور کار خارج شد.
نعمتی همچنین گفت: سوال دیگر از سوی آقای ذوالنور و ۱۰۳ نفر از نمایندگان مطرح است که محورهای مختلفی دارد و یکی از آنها هم بحث موسسات مالی و اعتباری است. این سوال به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده و در حال بررسی در این کمیسیون است تا ببینیم نتیجه بررسی چه خواهد شد و آیا تعداد امضای سوال کنندگان نصاب لازم را خواهد داشت یا خیر که بر این اساس مشخص شود که این سوال در دستور کار مجلس قرار می گیرد یا نه.
نظر شما