شناسهٔ خبر: 143082 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کیهان

کنایه کیهان به مطهری: خواب بودید که می‌گفتند اصل نظام نشانه است؟!

علی مطهری43 اگر اینها از نگاه آقای مطهری براندازی نیست، پس براندازی چیست؟ چرا یکی از سران سرشکسته فتنه (موسوی) اغتشاشگران وابسته به بهائیت و سازمان منافقین را که در روز عاشورا به ساحت امام حسین(ع) بی‌حرمتی کردند، مردمان خداجو نامید؟!

به گزارش «نماینده»، روزنامه کیهان درباره اظهارات اخیر علی مطهری، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی درمورد اینکه معترضان سال ۸۸ برانداز نبودند، نوشته است: علی مطهری می‌گوید معترضان سال ۸۸ برانداز نبودند. وی در نشست حزب همبستگان، ضمن بیان اینکه باید نگاه به ولایت فقیه را اصلاح کنیم، گفت: اگر در جایی خطایی می‌بینیم، باید وارد شویم. نامه آیت‌الله هاشمی به رهبری در سال ۸۸ نیز از همین رو است.

مطهری در ادامه به تحولات و ناآرامی‌های اخیر در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از حوادث اخیر، مجلس و دولت نباید منفعل شود. اگر لازم است بنزین گران شود، اینطور نباشد بعد چند تظاهرات عقب‌نشینی کنند. مصلحت جامعه اقتضا می‌کند. بنزین گران شود و یارانه برخی قطع شود.

وی با بیان اینکه عدم حضور معترضان سال ۸۸ در این تظاهرات اخیر دلیل بر این است که اتهامات برانداز برای آنها غلط است، عنوان کرد: اگر اینها برانداز بودند بهترین فرصت بود اما کسی وارد نشد. باید دوستان نگاه خود را به معترضان ۸۸ تغییر دهند.

سخنان آقای مطهری اگر تجاهل‌العارف نباشد، سهل‌اندیشی و بی‌دقتی است. چه اینکه باید میان افراد فریب‌خورده در سال ۸۸ (با دروغ تقلب) و سردمداران متعمد القای تقلب فرق گذاشت. امثال هاشمی، موسوی و خاتمی در سال ۸۸ می‌دانستند که تقلب آن هم درحد ۱۱ میلیون رأی مطلقاً امکانپذیر نیست اما چنین القا کردند یا اجازه دادند دیگران این دروغ بزرگ را القا کنند و براساس آن، سران فتنه موج‌سواری کردند.

بنابراین حکم فریبکاران با فریب‌خوردگان و تهییج شدگان یکی نیست؛ همچنان که به فاصله چند ماه، اکثریت قریب به اتفاق مردم مردد، پشت فتنه‌گران را خالی کردند اما سران فتنه تا آخر خط و تا هر جا که امکان داشت به اغوا و فریب مردم و تحریک به آشوب ادامه دادند.

کار به جایی رسید که آشوبگران علناً شعار می‌دادند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» و روی اسلام در جمهوری اسلامی خط می‌کشیدند و به تصویر حضرت امام (ره) بی‌حرمتی می‌کردند و مرگ بر اصل ولایت فقیه می‌گفتند.

اگر اینها از نگاه آقای مطهری براندازی نیست، پس براندازی چیست؟ چرا یکی از سران سرشکسته فتنه (موسوی) اغتشاشگران وابسته به بهائیت و سازمان منافقین را که در روز عاشورا به ساحت امام حسین(ع) بی‌حرمتی کردند، مردمان خداجو نامید!؟

در حوادث اخیر نیز، مردم دست دشمن و فتنه‌گران را خواند و با آنها همراهی نکردند وگرنه منافقین مدعی اصلاح‌طلبی بارها سعی کردند آشوبگران آدم‌کش و تخریب کننده اموال عمومی، را معترض مدنی جا بزنند و با شعار «باید اعتراض را به رسمیت بشناسیم» روی آتش‌افروزی دشمن، بنزین بریزند که ناکام ماندند.

و بالاخره اینکه، آقای مطهری متأسفانه به وکیل‌الدوله بی‌اختیار تبدیل شده و از حقوق مردم دفاع نمی‌کند. سند اینکه از رویکرد دولت برای ۵۰ درصد گران کردن بنزین حمایت می‌کند و این در حالی است که طی دو سه سال گذشته، به دولت اعتراض کرد که چرا (با نگاه انتخاباتی و سیاست زده) افزایش سالانه و تدریجی قیمت بنزین را متوقف کرده‌اید تا نیازی به افزایش انفجاری قیمت آن نباشد!؟

*حمایت نایب‌رئیس اول مجلس از ایده دولت روحانی برای افزایش قیمت بنزین/ مطهری: نباید در برابر چند اعتراض عقب‌نشینی کنیم

در همین حال، نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی درباره اعتراضات اخیر در کشور نسبت به نابسامانی وضعیت معیشتی گفت نباید در مقابل چند اعتراض عقب‌نشینی کرد و اگر لازم شد باید قیمت بنزین را افزایش داد.


علی مطهری روز پنجشنبه در پنجمین کنگره حزب همبستگی درباره حوادث اخیر در کشور اظهار داشت: بعد از حوادث اخیر، دولت و مجلس نباید حالت انفعال پیدا کنند، اگر لازم است، اصلاح اقتصادی انجام شود، اینگونه نباشد که بعد از چند اعتراض، عقب‌نشینی شود و قیمت بنزین را افزایش ندهیم، همین چند روز پیش قیمت بنزین در عربستان ۲ برابر و تسهیلاتی‌ هم ایجاد شد، ما هم امروز اگر احساس می‌کنیم مصلحت جامعه اقتضا می‌کند قیمت بنزین افزایش یابد، باید قیمت را افزایش دهیم، لذا فضای خوبی بر مجلس و دولت حاکم نیست و انفعالی عمل می‌کنند.

مطهری در عین حال گفت: مسأله به‌رسمیت شناختن اعتراض در کشور به‌معنی یک گام به پیش است و ما باید اعتراض در کشور را به‌رسمیت بشناسیم. اعتراض به‌معنی براندازی نیست و باید مجوز هم دهیم، ما از شعار دادن و توهین مردم به مقامات نباید بترسیم، وقتی فرصت ندهیم، شعارهای مردم منحرف می‌شود و بعد به آتش زدن خیابان می‌انجامد. از طرفی مسؤولان ما ارتباط خوبی با جوانان و دانشجویان ندارند.

وی با اشاره به سالگرد درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، افزود: اگر بخواهیم برای مرحوم هاشمی‌رفسنجانی عنوانی ذکر کنیم، باید کلمه مصلح اجتماعی را به‌کار ببریم؛ در این سال‌های آخر دیدیم که مرحوم هاشمی، آنجایی که احساس می‌کرد جامعه راه انحرافی را می‌رود، ایستاد و آگاهی‌بخشی کرد و اجازه نداد این اتفاق بیفتد و در نهایت پیروز شد و کاری کرد که جریان حاکم در سال ۹۲ کنار رفت.

مطهری عنوان کرد: برداشت درست از ولایت‌فقیه به‌معنی تعطیلی عقل نیست، چرا که همه باید فکر کنند اما باید حکم ولایت‌فقیه معیار باشد. وقتی خطایی احساس می‌شود، باید حرف خود را بیان کرد و نیازی به تملق و چاپلوسی نیست که این ویژگی در مرحوم هاشمی بود.

نظر شما