سیدعلی ادیانی، عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در گفتگو با «نماینده» با اشاره به برگزاری جلسه امروز فراکسیون با رئیس جمهور گفت: در این جلسه رئیس فراکسیون، رئیس جمهور و ۴نفر از نمایندگان به بیان نظرات پرداختند.
وی افزود: در ابتدای جلسه آقای حاجی بابایی، رئیس فراکسیون نکاتی را یادآور شدند. از جمله اینکه فراکسیون نمایندگان ولایی نگاه سهم خواهی به دولت ندارد و اعتقاد ما بر این است که رئیس جمهور محترم باید در انتخاب کابینه مبسوط الید باشد و اعضای کابینه باید افراد کارآمد باشند.
ادیانی خاطرنشان کرد: انتظاری که از رئیس جمهور محترم داریم این است که در چیدمان وزرای کابینه عنصر کارآمدی و تکیه بر مدیریت جهادی را مبنا قرار دهد و بر همین اساس در فراکسیون نمایندگان ولایی و در کمیته تعامل ۱۵ ویژگی بعنوان شاخص های عمومی برای وزرای پیشنهادی تصویب شد که این شاخص ها بصورت مکتوب و به شکل لوح تقدیم رئیس جمهور شد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان این مطلب که در ادامه ۴نفر از نمایندگان به بیان نظرات خود پرداختند، افزود: آقای حاجی بابایی جمعبندی نظرات نمایندگان فراکسیون و دیدگاه کمیته تعامل را در قالب آسیب شناسی در سه حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مطالبی را به اطلاع رئیس جمهور رساندند.
ادیانی گفت: در حوزه اقتصادی، مواردی از جمله بیکاری، رکود اقتصادی، ناکارآمدی بانک ها، مشکل آب و ...جزء آسیب هایی که پیش روی دولت و نظام قرار دارد تعریف شد.
وی ادامه داد: در حوزه اجتماعی نیز بروز آسیب های اجتماعی، وجود ساختار اداری ناکارآمد و فشل در حوزه بروکراسی و نیز فساد اداری در بعضی دستگاه ها و ضرورت برخود با این فساد مهم ارزیابی شد.
ادیانی با اشاره به اهمیت مسائل مطرح شده در حوزه فرهنگی خاطرنشان کرد: در این جلسه به حساسیت نهاد آموزش و پرورش، وزارت علوم و دانشگاه ها اشاره شد. لزوم معرفی وزرای بدون حاشیه و کارآمد در این حوزه ها و سایر وزارتخانه های حوزه فرهنگ نیز مورد تاکید قرار گرفت.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی افزود: در ادامه جلسه رئیس جمهور نیز ضمن تشکر از حضور و بیان دیدگاه های همگرایی با دولت این فراکسیون اظهار داشتند که از فراکسیون نمایندگان ولایی که متشکل از نمایندگان با سابقه مجلس است انتظار تعامل بیشتر را داریم و نکاتی را اشاره کردند.
وی گفت: آقای روحانی به مسائلی از جمله لزوم جذب منابع مالی جدید، لزوم همکاری ما بین دولت و مجلس و دیگر دستگاه ها و نیز توجه وزرای کابینه دوازدهم به اجرای اسناد بالادستی و قانون مداری اشاره داشتند. آقای روحانی تاکید کردند که من در انتخاب وزرا در کابینه یازدهم هم تحت فشار هیچ کسی نبودم و در دوره دوازدهم نیز همینگونه خواهد بود.
نایب رئیس کمیته تعامل ادامه داد: ایشان به اهمیت مشورت گیری با دیگران در انتخاب وزرا اشاره کردند و تاکید داشتند که تمامی اعضای کابینه را با مقام معظم رهبری چک خواهم کرد و قطعا در این حوزه نظرات معظم له لحاظ خواهد شد.
۱۵ شاخص مد نظر این فراکسیون نیز به شرح زیر اعلام شد؛
۱- اعتقاد والتزام عملی به قانون اساسی واصل ولایت مطلقه فقیه و فصل الخطاب دانستن رهنمود های مقام معظم رهبری
۲- پاک دستی، ساده زیستی و پرهیز از اشرافی گری
۳- تدبیر امور با گفتمان انقلابی و ارزشی، مدیریت جهادی و مبتنی بر تخصص و تجربه
۴- قانونمند و قانونگرا بودن
۵- اجتناب از قبیله گرایی در حوزه مسئولیت
۶-عزم راسخ و اقدام موثر به منظور مبارزه با فساد در حوزه مسئولیت
۷- اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از تولید ملی و اشتغال
۸- تقید به همگرایی و هماهنگی با دیگر وزرای مرتبط
۹- تعامل سازنده و مداوم با مجالس و کمیسیون های تخصصی
۱۰- نداشتن تابعیت مضاعف و حق شهروندی کشورهای بیگانه
۱۱- مرزبندی روشن با جریان های معاند نظام به خصوص فتنه ۱۳۸۸
۱۲- تجانس امور وزارت با سوابق عملی، اجرایی و تجربی وزیر
۱۳- برخورداری از روحیه مردمی و تعهد به انجام مطالبات مردمی
۱۴- اعتقاد به محرومیت زدایی و تلاش برای حل آن
۱۵- اعمال شاخص های عمومی و اختصاصی مطروحه در انتخاب مدیران میانی
نظر شما