به گزارش «نماینده» ، سعید جلیلی چهارشنبه شب در همایش یادگار بهشتی که از سوی حامیان حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در مسجد اعظم اهواز برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم اهواز اظهار داشت: اهواز میقات شهدای ماست و بسیاری از شهیدان گلگون کفن ما مسیر بهشت را از اهواز رفتند که خدا را شاکرم دوباره توفیق حضور در این شهر را پیدا کردم.
وی با اشاره به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب روحانی بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ ملت ایران فردی را به عنوان رئیس جمهور برگزیدند که همه از جمله رئیس جمهور آن زمان به او تبریک گفتند و برای او آرزوی موفقیت کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری این نکته بعد از ۴ سال دوباره ملت ایران یک انتخابات دیگر پیش رو دارد، عنوان کرد: مردم باید با نگاه به گذشته برای چهار سال آینده کشور تصمیم بگیرند زیرا امروز فرصت محاسبه است که ببینیم آن کسی که اعتماد مردم را در سال ۱۳۹۲ جلب کرد موفق بود.
وی با بیان این پرسش که باید برای انتخاب جدید چه کنیم؟ اضافه کرد: انتخاب رئیس جمهور برای چهار سال است اما ممکن این انتخاب سرنوشت ۴۰ سال کشور را رقم بزند زیرا این موضوع را رهبر معظم انقلاب یادآوری کردند که ما نیز باید آگاه باشیم.
وی انتخابات ریاست جمهوری را ذیل یک انتخاب بزرگتر از سوی مردم ایران یعنی انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: ما باید فردی را انتخاب کنیم که حرکتش در راستای تحقق شعارهای انقلاب شتاب دهنده باشد نه اینکه حرکت را متوقف کند.
جلیلی به اذعان دشمن به برقراری امنیت در ایران اشاره کرد و گفت: ملت ما در مقابل توفانهای سهمگین زیادی ایستادگی کرد و کشتی انقلاب باید حرکت خود در راستای اهدافش را ادامه دهد.
وی با تاکید بر این نکته فتح خرمشهر به وسیله تفکر انقلابی انجام شد و نه با تعامل با دشمن، تصریح کرد: با نگاه به ۳۷ سال گذشته از انقلاب اسلامی و ۴ سال اخیر متوجه می شویم چه تفکری مقابل طوفانهای سهمگین ایستادگی کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: چگونه میتوانیم با دشمنی که خرمشهر را به تصرف درآورد و آبادان را محاصره کرد وارد مذاکره شد.
وی مشکل اساسی کشور را اشتغال اعلام کرد و در همین ارتباط توضیح داد: همه مردم و مسئولان این مشکل را میدانند و بارها آن را بیان کردند حال این سوال مطرح میشود که گیر و اشکال کار از کجاست و چرا با این همه منابع باز هم بیکاری موج میزند.
جلیلی در ادامه خاطرنشان کرد: کمک به تامین مسکن شهروندان بر اساس قانون اساسی بر عهده دولتهاست، سالی ۸۵۰ ازدواج در کشور انجام می شود که زوجها نیاز به مسکن دارند آیا فکری برای این جوانان شده است.
وی با اشاره به اینکه دولتها به خاطر این عوض میشوند که ضعفها و ایرادات دولت قبل را برطرف کنند، ادامه داد: طرح مسکن مهر طرح خوبی بود که طی آن یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در دولتهای نهم و دهم ساخته شد دولت یازدهم به جای اینکه آن را ادامه دهد و خانهها را تکمیل کند آن را به طور کامل متوقف کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر دولت یازدهم ماهی یک درصد از خانههای نیمه کاره را انجام میداد تا کنون یک میلیون مسکن مهر به طور کامل ساخته میشدو در اختیار متقاضیان قرار میگرفت.
نظر شما