به گزارش«نماینده»، مهرداد بائوج لاهوتی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۲ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان ارائه گزارش کمیسیون انرژی در خصوص حادثه آتش سوزی پتروشیمی بوعلی سینا بندر ماهشهر گفت: حوادث اخیر نفتی همگی دارای شباهت هایی نظیر نشت لولهها بوده است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران نتوانستند بحران پیش آمده را کنترل کنند و همین مسئله موجب تکرار حوادث شده است.
وی در ادامه گفت: فرسودگی تجهیزات در صنایع نفتی با عمر بالای ۵۰ سال یک دغدغه است و متأسفانه ما تاکنون اقدامی در جهت نوسازی انجام ندادهایم.
بائوج لاهوتی گفت: در یکی از حوادث نفتی اخیر دو روز قبل از وقوع سانحه یکی از شیرها تعمیر شده بود و در همان نقطه آتشسوزی به وقوع پیوست. با تعمیر مداوم نمیتوان فرسودگی تجهیزات را جبران کرد.
نماینده مرم لنگرود در مجلس با انتقاد از فرسودگی تجهیزات آتش نشانی در کشور گفت: فقدان تجهیزات سیستم اطفاء حریق موضوعی است که در تشدید تبعات حادثه آتش سوزی پتروشیمی بوعلی سینا بندر ماهشهر مشهود است.
وی تصریح کرد: اکثر شهرداریهای کشور از فقدان تجهیزات اطفاء حریق رنج میبرند و متأسفانه این موضوع در صنایع نفتی کشور نیز وجود دارد.
مدیران پروازی؛ دغدغهای در کشور
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران پروازی یکی از دلایل حادثه آتش سوزی پتروشیمی بوعلی سینا بندر ماهشهر هستند.
وی در ادامه افزود: مدیران پروازی در کشور به مسئله عذابآور تبدیل شده اند؛ هر مدیری که مسئولیتی را قبول میکند باید در محل حضور داشته باشد.
بائوج لاهوتی گفت: مگر میشود مدیری در محل حضور نداشته باشد و توانایی کنترل مسائل مرتبط را داشته باشد، ما نیازمند آن هستیم که از مدیران بومی یا مقیم استفاده کنیم.
وی با انتقاد از نحوه خصوصیسازی پتروشیمی بوعلی سینا گفت: عدم رضایت پرسنل این پتروشیمی پس از خصوصیسازی صنایع مسئلهای است که روی علل حادثه آتش سوزی سنگینی میکند.
این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: در جایی که پرسنل از نحوه مدیریت و بلاتکلیفی رضایت نداشته باشند نمیتوان انتظار نتیجه داشت.
وی خاطر نشان کرد: عدم فرماندهی در بحرانها عذاب بزرگی است؛ از مجموع ۳۸ نوع بلایای طبیعی؛ کشورمان با ۳۶ نوع آن مواجه است و ما متأسفانه در حوادث طبیعی و غیرطبیعی از فقدان مدیریت رنج میبریم.
نظر شما