به گزارش «نماینده»، سید احسان قاضی زاده هاشمی گفت: تا وقتی که جوانان ما بیکار بوده و یا از شغل خود رضایتی نداشته باشند، گرایش به مصرف انواع مواد مخدر نیز در کشور زیادتر میشود.
وی با بیان اینکه اعتیاد یکی از ناهنجاریهای اجتماعی به شمار می رود، افزود: علاوه بر ناهنجار بودن اعتیاد، روی آوردن به مصرف مواد مخدر ریشه در مباحث خانوادگی دارد، اما بیکاری نیز بیشترین تاثیر منفی را روی جوانان میگذارد.
نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس تصریح کرد: از سالیان گذشته تا به امروز تدابیر امنیتی و انتظامی و برخوردهای قهری برای مبارزه با مواد مخدر مناسب نبوده و نیست، باید راه کارهای اساسی از جمله تامین شغل مناسب و آگاه کردن خانواده ها درباره معضلات و آسیب های ناشی از اعتیاد را در پیش گرفت.
به گفته قاضی زاده هاشمی، تقاضا برای مصرف مواد مخدر صنعتی و قرصهای روانگردان افزایش مییابد، برای جلوگیری از این بحران، نگاهها به مقوله اعتیاد باید اجتماعی باشد نه قهری و برخوردی.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت نیز در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر مسوول است، اظهار کرد: سیستم آموزشی و تربیتی کشور که نقش مهمی در شکل گیری و تکامل آینده سازان جامعه دارد، باید استوار بر اخلاق و پرورش اجتماعی باشد.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: نگاه مجلس دهم به مقوله اعتیاد و مبارزه اجتماعی با مواد مخدر، پیشگیرانه، ترویجی و مراقبتی است و در این راستا در بسیاری از حوزهها کارکردهای سلامت روحی و روانی پیش از ازدواج را الزامی کردیم.
وی افزود: در حال حاضر خدمات مشاورهای توسط بهزیستی به عنوان اورژانس اجتماعی که به نوعی پاسخگویی به نیازهای مردم است، ارایه میشود.
نماینده مردم فریمان و سرخس خاطرنشان کرد: توسعه خدمات مشاورهای، حمایتی و درمانی و اشتغال برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از ضروریات است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز از دست اندرکاران مربوطه برای ارایه این خدمات حمایت میکنند.
نظر شما