به گزارش «نماینده»، حجتالاسلام حمید رسایی ظهر امروز در مراسم بزرگداشت نهم دی در مسجد الغفور با بیان اینکه مردم با گذشت هفت سال از آن حماسه همچنان این روز را گرامی میدارند، اظهار کرد: فتنه در مواقعی اتفاق میافتد که حق و باطل به هم آمیخته شوند، اگر پای دشمن خارجی در میان باشد، به جهت نشانههای آشکار او، تکلیف روشن است.
وی با اشاره به بحرانهای مختلف انقلاب در طول ۳۸ سال گذشته افزود: کسی که نتواند جبهه حق را تشخیص دهد، یا کور و مستضعف فکری و یا خائن است.
* هر ۱۰ سال یک فتنه
نماینده مردم تهران در مجلس نهم کشور را هر ۱۰ سال یکبار آبستن فتنه دانست و گفت: سال ۶۸ فتنه آقای منتظری که فقیه و قائممقام رهبری بود را داشتیم که بیت او به دلیل ویژگیهای شخصیتیاش، مورد نفوذ منافقین و دشمنان خونی امام قرار گرفت و مواضعی اتخاذ کرد که خوشایند دشمنان انقلاب بود.
رسایی فتنه منتظری را فتنهای از درون نظام ذکر کرد و یادآور شد: یکی از نشانههای فتنه وجود اهرم حمایت خارجی است و غرض از تحرک داخلی در فتنه هم شخص ولیفقیه است.
وی با اشاره به فتنه بعدی که نظام با آن مواجه شد خاطر نشان کرد: در این فتنه جریانی با شعار قانونگرایی به تدریج اصلاحات را وارد لغات کشور کرد و با عملکردش نشان داد که به دنبال تغییر در اصول اساسی قانون اساسی بوده و میخواهد در ولایتفقیه و شورای نگهبان تردید ایجاد کند که بحث رابطه با آمریکا هم در همین ایام مطرح شد.
مدیر مسؤول هفتهنامه ۹ دی افراد فتنه سال ۷۶ را کسانی دانست که شعارشان بازگشت به قانون بود و خود را خط امامی اصلی مینامیدند و با تأکید بر اینکه در هر فتنهای ریزش و رویش را شاهد هستیم اذعان کرد: در این فتنه هم عنصر داخلی شمشیر را بر روی ولایتفقیه کشید و بسیاری از آنها کسانی بودند که با امام، عکس یادگاری دارند ولی خلاف فرمایشات او عمل میکنند.
* آغاز فتنه از شهریور۸۷
رسایی وجود فتنه را سبب واکسینه کردن نظام عنوان کرد و افزود: کسانی که در فتنه منتظری سقوط کردند، بعداً به دستگاههای جاسوسی وابستگی ایجاد کردند.
وی تصریح کرد: کلیدواژه فتنه ۸۸ تقلب بود چرا که آنچه آنها میخواستند از صندوق بیرون نیامده بود.
نماینده ادوار مجلس دولت نهم را از موفقترین دولتها دانست و گفت: رأی احمدینژاد در سال ۸۴ دوضرب بود و در واقع متعلق به خودش نبود و مردم از آن جهت که از سیاسیون رویگردان بودند و از تبعیض، دروغ و فاصله طبقاتی گلایه داشتند و از عملکرد دولت کارگزارانی و سرمایهداری میترسیدند، به احمدینژاد رأی دادند ولی رأی او در سال ۸۸ به جهت کارشبانه روزی و رویکرد انقلابی و رسوخ در رگهای جامعه به دست آمد.
* رقیب روحانی در انتخابات آتی عملکرد اوست
رسایی با انتقاد از تیتر روزنامههای دولتی در انتخاب روحانی به عنوان رئیسجمهور بعدی تأکید کرد: رقیب روحانی عملکرد اوست و این دولت خودش به خودش ضربه میزند.
وی ویژگی خاندان هاشمی را واژه تقلب در هر انتخاباتی که رأی نمیآورند ذکر کرد و گفت: فائزه هاشمی در آشوبهای خیابانی سال ۸۸ گفته بود رئیس دولت اصلاحات بیعرضه بود و نتوانست جلوی تقلب را بگیرد وگرنه سال ۸۴ پدر من رئیسجمهور شده بود، وقتی هم که در مجلس خبرگان رأی بیاورند میگویند سطح مردم تهران از بقیه بالاتر است.
مدیر مسؤول هفتهنامه ۹ دی با بیان اینکه هنوز به تخلفات خانواده هاشمی رسیدگی نشده است، افزود: در بررسی چهار نهاد امنیتی مشخص شد که فتنه ۸۸ از یک خانه نشأت گرفته بود.
رسایی با اشاره به اینکه هاشمی در سال ۸۸ از همه مناصب خود استعفا کرد ولی علنی نشد، تصریح کرد: بعد از آن، نامه بدون سلام و والسلام را نوشت البته در سال ۸۴ هم بعد از رأی نیاوردن نامه دیگری به مقام معظم رهبری نوشته بود که من وقتی پناهگاهی نمیبینم شکایت به خدا میبرم.
وی در پاسخ به کسانی که میگویند مناظرات انتخاباتی زمینه فتنه ۸۸ را ایجاد کرد، یادآور شد: اولین و مهمترین مناظره شب ۱۴ خرداد برگزار شد که روز بعد از آن در سالگرد امام اتفاق خاصی نیفتاد و اولین درگیری در روز ۲۵ خرداد و همزمان با راهپیمایی سکوت در تهران رخ داد.
* سکوت برخی مسؤولان در فتنه سبب اتهام به نظام شد
نماینده مردم تهران در مجلس نهم با اشاره به چهار سبزی که در فتنه حضور داشتند، تصریح کرد: سبز مقدس ساداتی بودند که همه ایران طرفدار آنها هستند، سبز محترم همه ۱۳ میلیونی بودند که به نامزدشان رأی دادند، سبز معترض را هم کسانی تشکیل میدادند که به نتیجه انتخابات معترض بودند و سبز منحرف هم تنها ۱۳۰۰ نفر در تهران بودند که روز عاشورا علیه ولایتفقیه شعار دادند و دشمن از آنها حمایت کرد و با تبیین و روشنگری و حضور مردم در نهم دی بساطشان برچیده شد.
رسایی سکوت و مواضع دوپهلو و شبههافکنی برخی مسؤولان در زمان فتنه را سبب اتهام به نظام دانست و گفت: برجام هم یک فتنه بود از آن جهت که هدفش محدود کردن جایگاه ولایتفقیه و تفکر انقلابی و ترویج کوتاه آمدن در برابر آمریکاست و از طرفی مورد حمایت و تمجید بیگانگان واقع شده است.
* برجام فتنهای دیگر
وی با اشاره به اینکه در فتنه برجام، اقتصاد مردم با مذاکره گره خورده بود، خاطرنشان کرد: سختترین تحریمها بعد از فتنه ۸۸ اتفاق افتاد و همان کسانی که در خیابان مورد ضرب و شتم فتنهگران واقع شدند اکنون مدافعان حرم در سوریهاند.
مدیر مسؤول هفتهنامه ۹ دی با اشاره به اظهارات مهرههای کلیدی خارجی در فتنه ۸۸ اذعان کرد: مهدی هاشمی بعد از فتنه به لندن گریخت و در سخنانی گفت که من و پدرم تقسیم کار کردیم. وکیل او اعتراف میکند که مهدی هر کاری انجام داده پدرش اطلاع دارد و بسیاری از اسناد در پشتبام دانشگاه آزاد آتش زده شده است و برخی در آبدارخانه این دانشگاه جاسازیشده بود.
رسایی برجام را ادامه فتنه ۸۸ دانست و گفت: برای مذاکره با آمریکا خاطراتی جمع کردند که بگویند امام مخالف مرگ بر آمریکا بود و در سال ۹۲ سبد کالا را به گونهای تعریف و مدیریت کردند که مردم در صفهای طولانی بیاستند و بتوانند برای مذاکره به رهبری فشار بیاورند.
* دلسوزی برای کارتنخوابان یا نجومیبگیران؟
وی با اشاره به اینکه نمیشود کسی هم دلش برای کارتنخوابها بسوزد و هم نجومیبگیران، تأکید کرد: ۱۵ هزار نفر از مسؤولان بالای ۲۰ میلیون تومان حقوق میگیرند و این دولت کابینهای میلیاردی دارد که نمیفهمند مسکن مهر و مناطق محروم چیست.
نماینده ادوار مجلس راه برونرفت از مشکلات کنونی را بازگشت به مبانی انقلاب و مدیران انقلابی ذکر کرد و گفت: باید به سراغ مدیرانی برویم که املاک و حقوقهای نجومی در پرونده نداشته باشند.
رسایی با بیان اینکه این دولت کدخداپرست و فشارپذیر است، یادآور شد: رئیس این دولت برای منتقدان خود، لفظ کور و نفهم و به جهنم را استفاده میکند ولی اوباما را فردی باهوش و مؤدب توصیف میکند.
وی با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری به احمدینژاد مبنی بر عدم حضور در انتخابات تصریح کرد: با حضور وی ممکن است دوقطبی کاذبی شکل بگیرد چرا که او مخالفان و موافقان سرسختی دارد؛ البته این توصیه در سال ۸۴ به هاشمی هم شده بود ولی عملی نشد.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم اختلاس و دزدی را محصول جریان غیرانقلابی و غرب پرست دانست و خطاب به قوه قضائیه گفت: بیش از این مهلت دادن نجومی بگیران این قوه را زیر سؤال خواهد برد.
* وزیری با درآمد ماهانه ۲.۵ میلیارد تومان
رسایی با اشاره به یکی از وزرای کابینه که از ابتدای انقلاب تاکنون وزیر و یا مدیر شرکتهای نفتی بوده و فقط در چهار سال دولت دهم هیچ منصبی نداشته است، خاطر نشان کرد: او عضو هیأت مدیره ۱۹ شرکت بوده و اگر ۳۴ سال مسؤولیت او را در ماههای سال ضرب کنیم، ماهانه ۲.۵ میلیارد تومان دریافتی داشته است.
وی جریان اصولگرایی را یک جریان تکلیفگرا دانست و تأکید کرد: البته در این جریان هم رفتار حزبی وجود دارد و باید با اقناع یکدیگر شاخصهها را در یک فرد پیدا کنیم.
مدیر مسؤول هفتهنامه ۹ دی به رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس دهم هم اشاره کرد و گفت: رأی شورای نگهبان ۶ به ۶ بود و البته این اتفاق نشان داد که شورای نگهبان جناحی رفتار نمیکند و سلامت دارد.
رسایی در پایان به تفاوت امام با هاشمی هم اشاره کرد و افزود: علاقه مردم به امام به این جهت بود که او بین انقلاب و فرزندش، انقلاب را انتخاب کرد.
نظر شما