به گزارش «نماینده»، نشست هفتگی حزب همبستگی ایران اسلامی با حضور عبدالواحد موسوی لاری و همچنین اعضای کمیتهها و شاخههای حزب همبستگی و جمعی از فعالان سیاسی در دفتر این حزب برگزار شد.
در این نشست، عبدالواحد موسوی لاری نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان با تاکید بر اهمیت بعد جمهوریت نظام گفت: امام جمهوری را مبتنی بر مردمی بودن میدانست و حتی اصول مختلف قانون اساسی کشور هم اتکا به آرای مردمی را پایه و اساس جمهوریت نظام میداند.
وی نهادهای مدنی را واسط میان توده مردم و قاعده و راس هرم قدرت دانست و یادآور شد: از طریق این فرایند و تکیه به احزاب، خواستههای مردم به مدیران و مسئولان کشور منتقل میشود و با توجه به اینکه در جمهوری اسلامی نظام حزبی به رسمیت شناخته شده احزاب باید نیروهایی قوی را برای تصمیمسازیها و پذیرش مسئولیت در آینده تربیت کنند و با به استخدام در آوردن عنصر قدرت مطالبات مردم را بر آورده کنند.
عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز کلمه «جمهور» که با پسوند اسلامی در نظام شناخته میشود را یکی از عالیترین نمونههای اتکا به رای مستقیم مردم دانست و تصریح کرد: در این راستا حضور احزاب و تشکلهای مدنی قوی یکی از نمادهای نظام جمهوری است.
موسوی لاری با اشاره به موانع موجود بر سر راه فعالیت احزاب گفت: احزاب باید این موانع را از سر راه بردارند و با تلاش بیشتر زیر چتر قانون اساسی، ضمن مطالبه حقوق و تکالیف خود به حقوق و تکالیف دیگر جریانها نیز احترام بگذارند و به عنوان تشکلهای سیاسی پیگیر حق و تکلیف به صورت توامان باشند.
وی با تاکید بر اینکه جلسات حزبی نباید صرفا به مقوله انتخابات پیوند بخورد، گفت: مهمترین وظیفه احزاب در یک نظام دموکراتیک تربیت افراد توانمند و کادرسازی برای آینده است، در جلسات حزبی باید توجه ویژهای به مقوله کادرسازی داشت و در این فرایند البته باید مسائل کشور و نیازهای جامعه را هم رصد کرد تا بهترین و توانمند ترین افراد در احزاب تربیت شوند.
موسوی لاری ناهنجاری های اجتماعی روز افزون کشور را ناشی از بی توجهی به موضوع حق و تکلیف دانست و افزود: هنر احزاب پیگیری این مسائل و طراحی ادبیات و نحوه مواجهه مردم با عنصر حق و تکلیف است.
وی تندروی بیش از حد و کوتاه آمدن مداوم را زیان بار دانست و با اشاره به مسائل روز کشور از جمله موضوع اختلاسها و سو استفاده های مالی گفت: مثلا در قضیه بابک زنجانی باید توجه داشت که با اعدام این فرد چه مشکلی حل می شود؟ مردم انتظار دارند پولها به بیت المال برگردد اینها نکاتی است که احزاب باید به آن توجه داشته باشند و آنها را مورد بحث قرار دهند.
عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در پایان اظهار امیدواری کرد که جلسات حزبی زمینه و چراغ راه آینده کشور باشد و کادر سازی به عنوان اولویت اساسی احزاب مورد توجه واقع شود.
نظر شما