به گزارش «نمایمنده» فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران و عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورا اسلامی اظهار داشت: اعضای کمیسیون فرهنگی بازدید از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران رفتند که ضمن آن رئیس این کانون گزارش مفصلی از عملکرد مرکز ارائه داد.
وی افزود: در این گزارش مسائل مهم کانون کار در زمینه کتاب و کتابخوانی و تشویق و ترغیب آن مطرح شد. همچنین در این گزارش عنوان شد ۹۴ کتابخانه ثابت، سیار و پستی در کشور در حال حاضر مشغول فعالیت هستند.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین تصریح کرد: رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همچنین راجع به فعالیتهای فرهنگی اجتماعی کودکان و نوجوانان و ورود به بحثهای سیاسی سینما حتی در زمینه تولید فیلم و تئاتر هم مباحثی را عنوان کرد که در این زمینه هم ورود پیدا کردند. او همچنین تولید حرفهای و آماتوری موسیقی و تئاتر، ادبیات و مقالهنویسی، روزنامهنویسی، تولید و تألیف کتاب از سن پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی را از دیگر عملکردهای این کانون خواند.
ذوالقدر در ادامه ضمن تشریح دیگر موارد عملکردی این کانون گفت:یکی از مواردی که مورد بحث هم قرار گرفت سرگرمی و پرداختن به تولید اسباببازیهای ایرانی که مورد تائید رهبری هستند همچنین ترویج فرهنگ اسلامی، تولید بازیهای رایانهای و همچنین جشنوارههای اسباببازی و ورود به فناوریهای نوین بود.
وی زبانآموزی ۲۳۷ آموزشکده زبانهای زنده دنیا را از دیگر موارد فعالیت در این کانون خواند و گفت: این مرکز حتی در خارج از کشور نیز فعالیت دارد. در امور بینالملل، نمایشگاههای فرهنگی و هفتههای دوستی و آئینهای مذهبی برگزار میکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: هر چند فعالیت خوبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان صورت میگیرد اما آنها با مشکلاتی هم مواجه هستند. نیروی انسانی این مرکز با مشکلات بودجهای مواجه است. بودجه آنها با توجه به حجم کار فرهنگیشان کافی نیست و احتیاج به تخصیص بودجه بیشتری دارند.
ذوالقدر در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد:یکی از کارهای خوبی که در این مرکز انجام میشود فعالیت در مرکز معلولین و ناتوانها است. هر استانی یک مرکز در این زمینه دارد. همچنین ارائه کتاب گویا و یا با خط بریل نیز در این مراکز وجود دارد. کتابخانههای سیار از طریق پست به نقاط مختلف کتاب ارسال میکنند.
وی بر همین اساس اضافه کرد: اعضا پس از بازدید از این کانون نظرات خود را ارائه دادند که بنده هم به عنوان یکی از اعضا نظر دادم اوقات فراغت در ۳ ماهه تابستان یا همان ۴ ماهه باید بیشتر نمود داشته باشد و کانون برنامههای ویژهای در این ایام داشته باشد. همچنین از نیروهای داوطلب نیز استفاده شود. و ضمنا آن کلاسهای هنری بیشتری برگزار و ساعات کاری این مرکز افزایش یابد. همچنین عنوان کردم کانون باید در ان ایام فعالیت بیشتری داشته باشد و کتابهای آن با توجه به اینکه اخیرا با زبانهای مختلف ترجمه میشود چه خوب است برای صادرات آنها هم فکری شود چرا که قطعا دیگر کشورها نیز از این موضوع استقبال میکنند.
نظر شما