به گزارش «نماینده»، آیین رونمایی از کتاب «هنوز هم...» سروده غلامعلی حدادعادل دقایقی پیش در حوزه هنری رونمایی شد.
مجموعه شعری «هنوز هم...» سرودههای دکتر غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، است که از سوی سوره مهر منتشر شده است.
در این کتاب علاوه بر غزل، چند قصیده و قطعه و رباعی هم به چاپ رسیده است. ترتیب اشعار در این مجموعه از این قرار است: تحمیدیه، غزلها، بهاریها، بارانیها، دوستانهها، شوخطبعیها، قصیدهها، قطعهها، رباعیها و ترجمهها (برگردان شعر به شعر).
در مراسم رونمایی از مجموعه شعر غلامعلی حداد عادل، محسن مؤمنی شریف رئیس حوزه هنری، علیرضا مختارپور دبیر کل نهاد کتابخانههای عمومی، فاضل نظری، بهاءالدین خرمشاهی، محمد حمزه زاده و جمعی از اهالی فرهنگ حضور داشتند.
* شعری برای مادر
غلامعلی حداد عادل، در این مراسم اشعاری از مجموعه شعرش خواند و شعری را نیز با عنوان مادر، خطاب به مادرش که در این مراسم حضور داشت، قرائت کرد:
پرسند اگر که شیر زن کیست / این است کلام آخر من / گویم که یکی است و آن یکی نیز / کس نیست به غیر مادر من.
حداد عادل با بیان اینکه سعی کردم در این دفتر خودم باشم و چیزی را پنهان نکرده باشم، افزود: تمام سروده های این مجموعه براساس اعتقاداتم بود. اگر برای امام (ره) و رهبری شعر گفتم با اعتقاداتم گفتم، اگر برای مادرم، همسرم، زبان فارسی و ... شعر گفتم با اعتقادم همراه بوده است.
* گله حداد از نشر برخی موارد در فضای مجازی/ من آنی هستم که در این دفتر میبینید
وی گفت: گاهی فکر می کنم چقدر فاصله است میان آنچه که از من در این دفتر شعر می بینید با آن چیزهایی که هر از گاهی در فضای مجازی درباره من گفته می شود. امروز می خواهم بگویم من آنی هستم که در این دفتر می بینید نه آنکه دیگران می گویند.
* صبر حداد عادل ستودنی است
بهاءالدین خرمشاهی حافظ پژوه و شاعر نیز در این مراسم در سخنانی عنوان داشت: حسن سلیقه و صبر ۴۰ ساله آقای حداد را در منتشر نکردن این اشعار که منجر به نقش کردن چنین دفتر زلال و ظریفی شد تبریک می گویم. این کتاب، دفتری است دیوان وار، خواندنی و ماندنی و من در مقابل آن احساس احترام و مسئولیتی بالا را حس می کنم.
خرمشاهی پس از سخنانش لحظهای جای مجری برنامه، از سخنران بعد دعوت کرد به جایگاه بیاید. او سپس از فاضل نظری تقدیر کرد و از انتشار دفتر شعری او خبرداد. خرمشاهی همچنین وعده داد مقالهای مفصل در روزنامه اطلاعات درباره این کتاب نشر دهد.
خرمشاهی در ادامه توجه آقای حداد به انتخاب اسمی نو و تازه برای کتابش توجه فراوان به ردیف در شعر و آسانی بیان، پرداخت به معنا بیش از مضمون، ملاحت هندی وا داشتن در شعر و طنز از ویژگی های این دفتر نامید.
* قزوه: باید آقای حداد را غنیمت شمرد
در این مراسم علیرضا قزوه اشارهای به انتخابات هفتم اسفند مجلس شورای اسلامی هم داشت و در این باره عنوان کرد: روزگار ما در عرصه سیاست به گونه ای شده که انگار تیم ملی ما حذف شده و به جای آن می گویند تیم ملی زرگنده به میدان برود. من نمی دانم ما چطور راضی شده ایم تا امثال دکتر حداد و آقای توکلی را در عرصه سیاست از دست بدهیم و کسانی که یک تجربه هم ندارند را می خواهیم ۴ سال در امور سیاسی دخالت دهیم و اختیارمان را بدهیم دست آنها. با این حال باید آقای حداد را غنیمت شمرد که با چنین کمبود وقتی، برای شعر هم وقت گذاشته است و از این حیث به نظر من، او شق القمر کرده است.
در این مراسم مادر و خانواده غلامعلی حداد عادل حضور داشتند که پس از رونمایی نوههای وی در کنار او عکسی به یادگار ثبت کردند.
نظر شما