به گزارش «نماینده» فاطمه هاشمی در مصاحبه با روزنامه آرمان و در پاسخ این سؤال که «اصولگرایانی مانند کاظم جلالی و نعمتی با چه هدفی به اصلاحطلبان پیوستند؟ فقط برای کسب رأی بوده است؟» گفت: از آنجایی که آقای نعمتی را نمیشناسم، نمیتوانم در مورد وی صحبت کنم اما آقای کاظم جلالی در شاهرود رأی نداشت با اینکه علیه حزب ما بیانیه داده و درمورد برخی از شخصیتها خواهان برخورد شدید شده بود و حتی در زمانی که در کمیسیون امنیت ملی مسئول رسیدگی به وضعیت زندانیان در سال ۸۸ شد، به وظیفه خود خوب عمل نکرد اما در لیست قرار گرفت. آقای کاظم جلالی از ناحیه حزب اعتدال و توسعه به لیست اضافه شدند چراکه در حزب اعتدال و توسعه عدهای موافق حضور وی بودند و برخی مخالف.
من از مخالفان حضور آقای کاظم جلالی در لیست بودم ولی به دلیل اینکه در ائتلاف بود اصلاحطلبان پذیرفتند.
وی در ادامه مصاحبه و در پاسخ این سؤال که درمورد آقای لاریجانی انتظار بود سرلیست اصولگراهای میانهرو شود؟ اظهار داشت: اصولگرایان میانهرو لیستی نداشتند. کاظم جلالی با وجود نداشتن جایگاه خود را به ائتلاف چسباند. اصولگراهای تندرو و جبهه پایداریها هم باعث رانده شدن آقای لاریجانی از اصولگرایی شد. اینها دیگر جایگاهی نداشتند که بتوانند لیست مستقلی ارائه دهند.
وی درباره تلاش لاریجانی برای نزدیک شدن به جریان اعتدالی میگوید: خیلی تلاش کردند اما نشد. آقای لاریجانی از آن طرف بریده بودند. جبهه پایداری در مقابل آقای لاریجانی ایستاد. پس از آن اتفاقاتی که در مجلس رخ داد و فیلمی درباره خانواده آقای لاریجانی از سوی احمدینژاد در مجلس پخش شد، آقای لاریجانی خودش را از آنها جدا کرد و این روند ادامه داشت. موضعگیریهای آقای احمدینژاد علیه لاریجانی زیاد شد و از این طرف هم گروه ائتلاف آقای لاریجانی را نمیپذیرفتند و ایشان وسط ماند و اعلام استقلال کرد.
«برخی اصلاحطلبان و حتی افرادی از داخل ائتلاف بودند که نظر مثبتی به آقای لاریجانی داشتند»، خیلی نظر مثبتی نداشتند. فقط درمورد برجام میگفتند که خوب عمل کرده است.
فاطمه هاشمی میگوید: عارف برای ریاست مجلس بهتر است.
مشابه سخنان فاطمه هاشمی درباره جلالی را، تاجرنیا عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت درباره علی مطهری گفته است. تاجرنیا در مصاحبه با آفتاب یزد گفت: اگر آقای مطهری در لیست اصلاحطلبان نبود، قطعا رتبهاش بالای ۶۰ میشد.
نظر شما