شناسهٔ خبر: 121029 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین

پسا مجلس «باهنر» از زبان یک اصولگرا

نجابت شاید باهنر به دنبال تاسیس یک حزب سیاسی باشد چون وی به مبانی احزاب معتقد و خلاء نبودن احزاب قدرتمند در کشور را حس می کند. از سوی دیگر اعلام کرده است که در حوزه تخصصی خود فعالیت های اقتصادی محدودی را در مناطق دور دست کشور دنبال خواهد کرد.

به گزارش «نماینده»، حسین نجابت در ارزیابی خود از تعدد ثبت نام کنندگان در انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری، اظهار کرد: تعدد ثبت نام به طور مطلق خوب است به این معنا که وقتی تعداد داوطلبین بالا برود می توان از یک جهت نتیجه  آن را افزایش مشارکت سیاسی عام دانست اما اگر سازمان یافته شده باشد، قابل تحلیل و تامل خواهد بود.

وی افزود: به طور کلی، من افزایش تعداد کاندیداها را اگر به طور طبیعی صورت گرفته باشد خوب می دانم اما اگر کسانی با انگیزه قبلی عده ای را تحریک کنند که بروند ثبت نام کنند با این تئوری که تعداد زیادی معرفی کنند تا هزینه رد صلاحیت ها را برای شورای نگهبان افزایش دهند و بعد از رد صلاحیت شدن این افراد، از آن یک بلوا و اهرم انتخاباتی درست کنند، اشکال دارد.

وی با بیان اینکه در روند بررسی صلاحیت ها طبیعتا تعداد بسیاری از افراد فاقد صلاحیت لازم، احراز صلاحیت نخواهند شد، خاطرنشان کرد:  من در حوزه ای که ثبت نام کردم شاهد حضور افرادی بودم که از شرایط قانونی لازم از جمله داشتن مدرک کارشناسی ارشد برخوردار نبودند و حتی بعضی از آن ها سوء پیشینه داشتند که این افراد قطعا رد صلاحیت خواهند شد.

این عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی همچنین در مورد عدم ثبت‌نام محمدرضا باهنر در انتخابات مجلس دهم گفت: بنده به شخصه در جریان این انصراف قرار داشتم و به نظر می رسد که آقای باهنر واقعا حالت اشباع و خستگی داشت و با صداقت هم گفت که برای من دیگر نمایندگی مجلس کافی است.

وی ادامه داد:من در جریان بودم که وی برای ورود به انتخابات مردد است اما به جمع بندی رسید و نهایتا حضور پیدا نکرد اما حتما او از حوزه سیاسی خارج نمی شود چراکه وی شخصیتی اصولگرا و تاثیر گذار است و اصلا نمی تواند کنار برود و کنار هم نخواهد رفت.

نجابت تاکید کرد: شاید باهنر به دنبال تاسیس یک حزب سیاسی باشد چون وی به مبانی احزاب معتقد و خلاء نبودن احزاب قدرتمند در کشور را حس می کند. از سوی دیگر اعلام کرده است که در حوزه تخصصی خود فعالیت های اقتصادی محدودی را در مناطق دور دست کشور دنبال خواهد کرد.

این نماینده اصولگرای مجلس در پاسخ به این سئوال که چقدر احتمال دارد باهنر با توجه به مواضع نزدیکی که به دولت یازدهم دارد،  وارد کابینه شود، گفت: من در این دولت بسیار بعید می دانم که این اتفاق رخ دهد و اینکه می گویید مواضع وی به دولت نزدیک است، من این نظر را ندارم.

وی ادامه داد: باهنر شخصیتی با سابقه و خوشنام  است و چون فضا را مناسب نمی‌داند، با دولت همکاری نمی کند.

این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم تصریح کرد: اتفاقا یکی از حسن های وی این است که  برعکس بعضی از دوستان، مواضع خود را صریح و شفاف بیان می کند به طوری که وی متعلق به جبهه اصولگرایی است اما به اصولگرایان هم نقد دارد اما شاکله فکری ایشان اصولگرایی است؛ بنابراین نمی شود فرض کرد که آقای باهنر کنار برود. ممکن است این جا نباشد اما اول و آخر دنیا مجلس نیست.

وی تصریح کرد: اصلا بازنشستگی برای شخصیتی مثل باهنر و امثال او بی معناست چراکه این افراد از اول انقلاب با انقلاب رشد کرده اند و ان اشاء الله تا آخر نیز همراه انقلاب و نظام خواهند بود.

نجابت خاطرنشان کرد: در حال حاضر باهنر به عنوان دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری نقش کلیدی و تاثیر گذاری در وحدت اصولگرایان دارد و به طور فعال در جلسات شرکت می کنند و طیفی را که مسئولیت آن را برعهده دارد، نمایندگی می کند.

نظر شما