به گزارش «نماینده»، افتتاحیه شب گذشته برای عماری ها اتفاق ویژه ای بود، بالاخره بعد از چندین سال عمار در سالنی غیر از سینما فلسطین افتتاح شد و اینبار سالن حجاب ما را از تکراری شدن محل مراسم بیرون آورد.
حامد زمانی کجا بود؟
یکی دیگر از بدعت ها امسال جشنواره مردمی عمار نبود حامد زمانی بود، اصلا یجورایی به حضور حامد زمانی عادت کرده بودیم و مثلا بزرگترین هیجانمان این بود که امسال با موتور روی صحنه می آید یا پیاده، آهنگ با صدا هماهنگ می شود یا ... بگذریم، امسال علیرضا افتخاری روی صحنه حاضر شد و با ذکر یک خاطره از احمدی نژاد که در زمان خودش دردسرهای زیادی برای وی درست کرده بود یک اثر برای گردان نانوایان خانوک اجرا کرد، حالا این که لب خوانی استاد با صدایی که از باندها پخش می شد تناسب داشت یا نه مهم نیست، اصل ماجرا اجرای متفاوت افتخاری و مضمون فوق العاده خوب شعر بود.
مورد عجیب محمدباقر مفیدی کیا
محمدباقرخان مفیدی کیا که ما او را از دانشگاه صدا و سیما می شناسیم و شما او را با فیلم نیمه بلند «لکه» نماهنگ «ما ایستاده ایم ۱» (راستی نمیدانیم سرانجام ما ایستاده ایم ۲ چه شد) و تیزر «دختر شینا» می شناسید در مراسم امسال صاحب هدیه ارزشمند «دستکش ننه عصمت» شد، در این که مفیدی کیا یکی از آینده داران سینمای انقلاب خواهد بود که فرم و محتوا را توامان بلد است شکی نیست اما سوال این است که اهدا جایزه ویژه جشنواره با تولید ۳-۴ اثر کمی زود نبود؟ البته چون مفیدی کیا پشت تریبون متواضعانه گفت: «ما هنوز کاری نکرده ایم که تقدیر شویم» ماهم گفتیم این نکته را به مسئولان جشنواره متذکر شویم که برادران سال های قبل این هدیه ارزشمند به افرادی رسیده بود که صاحب آثار شاخص و تراز بودند لطفا برای تقدیر معیارهای مشخصی در نظر بگیرید.
جشنواره بدون حامد بامروت نژاد
تغییرات در کادر اجرایی جشنواره نکته عجیب و غریبی نیست، امسال محمدصادق باطنی در روابط عمومی جای خود را به سجاد اسلامیان داد تا یک رسانه ای امسال این وظیفه را بر عهده بگیرد. اما یکی از مهمترین تغییرات جشنواره در بخش دبیر اجرایی بود که حامد بامروت نژاد پس از چندین سال از این سمت خداحافظی کرد. بامروت نژاد حقیقتا یکی از ارکان جشنواره بود، آرامش، صبوری و پیگیری او در مواقع سخت همواره به کمک اهالی رسانه می آمد.
مفیدی کیا نیز با ذکر خاطره ای از روز حضور عماری ها در محضر رهبر انقلاب گفت: بامروت نژاد متواضعانه کارت خود را به فیلم سازان دیگر داد تا آنها در این جلسه شرکت کنند و ما بدون حضور دبیر اجرایی خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم.
«دختر چریک پیر» پدیده امسال افتتاحیه
اواسط مراسم بود که مجری مراسم با دعوت تعدادی از «گردان نانوایان خانوک» که در زمان جنگ بیش از ۱۰۰ نفر از بانوان روستا بودند، علاوه بر تهیه و ارسال نان، میوهها و سوغات محلی را نیز برای رزمندگان تهیه و ارسال میکردند بر روی صحنه از دختر خانم زهرا اسدی نام که به «کل زهرا» و «چریک پیر» معروف شده بود از وی خواست دقایقی را صحبت کند.
ایشان در ابتدای کلام با گفتن «سلام به همه تهرانی ها» حاضران را به تشویق وا داشت، لهجه دختر چریک پیر همه را به یاد لهجه بازیگران فیلم «شیار ۱۴۳» انداخت. آنقدر صمیمی و ساده صحبت کرد که در عرض چند دقیقه به پدیده افتتاحیه بدل شد و مراسمی که آرام آرام در سراشیبی بود را به وجد آورد.
حضور پر رنگ شرکت های کره ای در افتتاحیه عمار
تقریبا تمام جشنواره های بزرگ دنیا به بخش های جنبی و بخصوص به مد و لباس شب های برگزاری توجه ویژه ای دارند و حتی طراحی لباس برای مراسم و فرش قرمز و ... از ماهها قبل آغاز می شود، جشنواره مردمی عمار نیز از این قاعده مستثنی نیست. عمده بانوان حاضر در افتتاحیه با پوشش چادر که محصول کره است در مراسم حاضر بودند اما در مورد آقایان تنوع پوشش بیشتری دیده می شد ولی پالتو پوشش اکثریت حاضران بود.
ساندیس نبود اما ...
پذیرایی مراسم افتتاحیه نیز متفاوت با همه جشنواره ها بود، اواسط برنامه بود که مجری اعلام کرد تا لحظات دیگر از شما با نان محلی دست پخت بانوان پیشمرگان کرد پذیرایی خواهد شد. این بانوان افرادی بودند که در زمان جنگ علاوه بر تهیه و ارسال کلوچه های محلی برای رزمندگان، بدلیل خیانتهای منافقین مواد غذایی را پیش از ارسال به جبههها تست میکردند تا مبادا توسط منافقین آلوده و مسموم شده باشد و به همین خاطر هم به زنان پیشمرگ معروف شدند.
افتتاحیه جشنواره امسال پر بود از اتفاقات جدید، امیدواریم جشنواره تاانتها به همین مقدار جذاب ادامه یابد.
نظر شما