به گزارش «نماینده»، راه ثروتمند شدن از طریق برنامههای تبلیغاتی تلویزیونی طی نمیشود، چراکه این تبلیغات تلویزیونی قصد دارند به شما القا کنند که تنها از طریق «خرید کردن» ثروتمند میشوید نه «پسانداز کردن»؛ متاسفانه، تنها ماحصل برنامههای تبلیغاتی، گودی زیر چشم بهدلیل کمخوابی است! بنابراین، اگر وقت و پول خود را برای رفتن به این سمینارهای ثروت یا خرید نوارهای ویدئویی در این رابطه صرف کنید، تنها چیزی که عایدتان میشود «بدهی بیشتر» است.
حقیقت این است که اگر آنقدر خوششانس باشید که ثروت هنگفتی به ارث ببرید، میتوانید مسیر خود را به سمت رفاه پیش ببرید. اما درحالیکه شاید شیوه «بیلگیتس» برای تبدیل شدن به یک فرد سوپرپولدار دستنیافتنی بهنظر برسد، اما میلیاردر شدن، قطعا برای کسانی که از سنین جوانی شروع به تقویت عادات صحیح میکنند، دست نیافتنی نیست. البته هر فرد، در هر سنی میتواند عادات کاهش بدهی و افزایش ثروت را در خود تقویت کند.
«جیسون فلوری»، مدیر یک گروه مشاورهای ارث و میراث میگوید: بخشی از فرهنگ ما میگوید: برای رسیدن به چیزی اول باید ادای آن را در آورد. مثلا برای ثروتمند شدن اول باید ادای ثروتمندان را در آورید. اما بدهی همیشه مردم را از رسیدن به این موفقیت بازمیدارد. آنها اغلب بدهی میخرند و برای همیشه زیر بار قرض میروند. درحالیکه، خرج کردن کمتر از درآمدی که کسب میکنیم، داشتن شیوه زندگی متعادل و بسنده نکردن به یک موفقیت و پیشرفت، بهترین راه برای رسیدن به ثروت است.
اهمیت انتخاب
فلوری توصیه نمیکند خانه خود را با مبلمان بیکیفیت پلاستیکی بپوشانید، یا هرشب شام نان و پنیر بخورید. اما سوال اینجاست که آیا واقعا نیاز هست که فلان ماشین گرانقیمت را که داشتن آن مستلزم رفتن زیر قرض و پرداخت چندین سال قسط است، داشته باشید؟ آیا بهتر نیست بهجای سرمایهگذاری پول خود برای کالایی که روزبهروز فرسوده شده و قیمت آن افت میکند، آن را برای کالایی که ارزش آن روزبهروز افزایش مییابد، سرمایه گذاری کنید؟
طرحریزی یک برنامه مالی مکتوب
تنها گفتن این جمله که میخواهم ثروتمند شوم کفایت نمیکند. بلکه باید یک برنامه مدون داشته باشید و آن را روی کاغذ بیاورید.
داشتن یک برنامه مالی مکتوب، تخمین میزند که چقدر باید درآمد داشته باشید و چه میزان از آن را سرمایهگذاری کنید. این برنامه، تنها یک هدف نیست بلکه یک پکیج کامل از رویاها، اهداف و انتخابها و گزینههاست.
پسانداز، پسانداز و بازهم پسانداز
نتیجه نهایی برنامه مالی باید منجر به سرمایهگذاری سیستماتیک شما شود. بنابراین، عادت به پسانداز را نهادینه کنید. برای خود یک صندوق پسانداز اضطراری ایجاد کنید بنابراین در مواقع ضروری مجبور نیستید تا به سرمایهگذاری یا پسانداز خود ناخنک بزنید.
کمتر از برج، خرج کنید
خود را تبدیل به یک تابلوی تبلیغاتی متحرک برای برندهای مشهور نکنید. همچنین اجازه ندهید که هزینههای خانه و خودرو مثل خوره به جان بودجه شما بیافتند.
پول خود را به جریان بیندازید
پول، پول میاورد اما این بدان معنی نیست که باید خیلی سرمایهگذاری کنید. بلکه کافی است یک حساب سرمایهگذاری مشترک در یک کمپانی باز کنید یا در سرمایهگذاری سهام خود تنوع هوشمندانهای بهوجود آورید. بدینترتیب شاهد سالانه ۸ تا ۱۰ درصد سود در سرمایهگذاری خود خواهید بود.
کسب و کار خودتان را راه بیندازید
نویسندگان کتاب «همسایه میلیاردر؛ رازهای شگرف ثروتمند آمریکایی» اظهار میکنند که دو سوم میلیاردرها، برای خودشان کار میکنند و ۷۵ درصد آنها کارآفرین هستند. باقی این افراد را افراد حرفهای در مشاغلی نظیر پزشکی و حسابداری تشکیل میدهد.
بنابراین، بهتر است به ارث بردن ثروت را فراموش کنید؛ زیرا این کارآفرینان هستند که بیشترین ثروت را تولید میکنند. بسیاری از میلیاردرها، خودشان دارایی و ثروتشان را افزایش دادهاند.
از مشاوره افراد حرفهای و کارشناس غافل نشوید
یک برنامهریز مالی خوب، میتواند به شما کمک کند تا در بورس بهتر سرمایهگذاری کنید و ضمن انتخاب سهام پربازده، سهام زیانده را دور بریزید. البته استفاده از یک مشاور خبره مستلزم این نیست که کلا کنترل همه چیز را از دست بدهید اما تنها باید رابطه خوبی را با فردی که در موارد پیچیده خبره است، برقرار کنید.
یافتن یک مشاور خبره و قابل اعتماد میتواند سود شما را چند برابر کند، اما اگر نمیتوانید از پس هزینههای مشاور مالی برآیید، باید بدانید بسیاری از آنها حاضرند برای یکبار روند سرمایهگذاری بورسی شما را بررسی کرده و به شما پیشنهادات مناسبی ارائه کنند. نتایج یک مطالعه نشان میدهد، ۷۱ درصد از افرادی دارای سرمایه چند ۱۰ میلیاردی، مشاور مالی دارند.
نظر شما