به گزارش «نماینده»، مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور امروز (۲۲ مهر ۹۴) ضمن تسلیت ایام محرم اظهار داشت: دیروز روز خوبی برای مجلس شورای اسلامی نبود. حتما میپرسید چرا؟ مهمترین طرح سیاست خارجی و امنیت ملی در عرض کمتر از ۱۵ دقیقه تعیین تکلیف شد. طرحی که در برخی موضوعات ایران را تا ابد متحد میکند.
وی در همین رابطه افزود: موافقان برجام قائل هستند فرصتهای برجام بیشتر از تهدیدهای آن است و منتقدان عکس این موضوع را قائل هستند؛ این نشان میدهد که چه از نظر فرصتها و چه از نظر تهدیدها ارزش وقت گذاشتن و شنیدن صداهای متفاوت برای بهبود طرح حتما لازم بود.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین تصریح کرد: برجامی که ماحصل ۲۲ ماه مذاکرات است را نباید در ۱۵ دقیقه راجع به حداکثر سازی فرصتها و حداقلسازی تهدیدها وقت گذاشت. مجلسی که برای این موضوع یک کمیسیون ویژه تشکیل داد و همه اعضای آن دلسوزانه بیش از ۴۰ روز در دو شیفت کاری روی آن وقت گذاشتند ولی این طرح به کمیسیون ویژه حتی به عنوان یک کمیسیون فرعی نیز ارجاع داده نشد. به نظر شما طرحی کارشناسی و قانونی مصوب کردهاید؟ یا قانون ۶۵ و ۶۶ قانون اساسی که اهمیت آئیننامه داخلی را متذکر شده است را رعایت کردهاید؟ تاریخ در این باره قضاوت خواهد کرد.
وی در ادامه مطلب خود متذکر شد: واژه کاسب کلیدواژه محبوب نگاه رئیس جمهور محترم است. کاسبان تحریم بیشترین واژه مصرفکننده سیاسی را در ادبیات ایشان دارند.
عضو هیأت رئیسه مجلس همچنین اضافه کرد: پیشنهاد من این است که صدا و سیما به منزل منتقدین برود و از منزل آنها مستندی تهیه کند و از املاک و ویلا و خودروهایی که در اختیار آنها دارند را ثبت تصویر کند.
عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از آن طرف به منزل کسانی برود که این واژه را زیاد استفاده میکنند و از منزل، املاک، ویلا و خودروهای آنها ثبت تصویر کنند. آنوقت حجم کاسبی افراد کاملا برای مردم مشخص میشود.
بذرپاش در ادامه افزود: راستیازمایی این موضوع با قوه قضائیه کاسب تحریم آنانند که با آن از مردم رای گرفتهاند. یعنی با استفاده از تحریم و قول رفع آن از مردم رای گرفتهاند. کاسب تحریم آنانند که عملکرد رئیس خود را پشت تحریمها پنهان میکنند و پاسخگوی عملکرد ضعیف خود نیستند.
وی عنوان کرد: کاسب تحریم آنانند که به فکر مردم نیستند که به گفته ۴ وزیر خود دولت ۱۸۸ میلیارد تومان ارزش بورس کاهش یافت و روزی ۳۵۰ میلیارد تومان داراییهای مردم در بورس از بین رفت. کاسب تحریم آنانند که در گذشته میگویند ۲۰ درصد مشکلات از تحریم است و ۸۰ درصد مشکلات مدیریتی است و الان این مثال را کاملا وارونه جلوه میدهند.
این نماینده تاکید کرد: کاش اینقدر که شدید منتقدان را به باد نیش و طعنه میگرفتید در مقابل رژیم سعودی هم به همین میزان که به ملت ایران ظلم روا داشتند و ملتهای منطقه را به خاک و خون کشیده، شدیدتر رفتار میکردید.
وی افزود: کاسب تحریم آنانند که در اوج تحریم ملت ایران مجوز صرافی گرفتهاند و کلی از این محل عایدی نصیبشان شد. حال شریک نفتی شرکت هالیبرتون مدعی زیان علیه مردم ایران شده است؟
بذرپاش گفت که ملت ایران کاسبان را خوب میشناسد آن زمان که به رئیسجمهور سابق اعتراض کردند که چرا از خاوری استفاده نمودهای این روزها را میدیدند. خاوری در دور دوم انتخابات ۸۸ اطلاعیه دفاع از آقای هاشمی را صادر کرد و حال به کانادا گریخته است. اعتراض آن موقع به دولت وقت از این جنس بود.
«قیمت نفت در سایه دیپلماسی ضعیف انرژی به کمتر از نصف رسیده یک حساب سرانگشتی نشان میدهد روزانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای کشور از بین رفته است. جالبتر این است که به آن افتخار میکنند که ما اقتصاد را از اتکاء به نفت کم کردهایم و گذشته را بازخواست میکنند که چرا قیمت نفت بالای ۱۰۰ دلار بوده است. چرا وقتی سر کار میآیند قیمت نفت اینگونه میشود؟»
عضو هیأت رئیسه مجلس در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: قیمت ارز مبادلهای و دولتی با رشد درآمدهای دولت در حال گران شدن است که این باعث افزایش قیمت بهای کالاها میشود. رشد معوقات بانکی به بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان افزایش هزینههای مالی بنگاههای اقتصادی، افزایش بدهیهای دولت به بانک مرکزی، رشد نقدینگی به بیش از ۸۳۰ هزار میلیارد تومان در پیس ۲ سال کاهش مالیاتی شرکتها به ۳۷ درصد عملکرد خوبی از دولت را نشان نمیدهد.
بذرپاش تاکید کرد:سخن آخر من خطاب به نیروهای مومن و انقلابی است. رشادت و دلسوزی شما برای این ملت و سرزمین تاثیر میکند. اگر بخواهیم ملیگرایی را هم نام ببریم از شما بهتر نامی در ذهنم نیست. شما نخبگان ملی این کشور هستید و دلتان برای آسایش، آرامش و امنیت و فرهنگ و دین مردم میتپد. عیبی ندارد ما را افراطی بخوانند تاریخ همیشه اینگونه بوده است. مگر صحابه امیرالمومنین را افراطی نمیدانستند. مگر عمار، میثم، مقداد، سلمان و مالک اشتر نخعی را افراطی نمیدانستند.
وی در خاتمه اظهار داشت: گزینه مطلوب اینها ابوموسی اشعری است. مگر اینها خمینی کبیر را افراطی نمیخواندند. حال نظاره کنید در تاریخ کدامها ماندگارترند. همینها که افراطی میخواستند یا اینها زندگی ائمه را همانگونه که میخواهند تحلیل میکنند مگر خیلی از رزمندگان و جانبازان و ایثارگران را افراطی نمیدانستند و خود را ملیگرا ولی نمیدانم چرا در زمان دفاع از سرزمین که شرط اول ملیگرایی است که پیش از آن همه احساس تکلیف کردند و برای درس خواندن به آمریکا و اروپا رفتند. پس خواهشا از ملیگرایی حرفی نزنید چرا که به قوارهتان نمیآید. تا سایه رهبری بالای سرماست این کشور امن است و امان است و مطمئن.
نظر شما