به گزارش «نماینده»، علی فاضلی صبح امروز (سه شنبه) در هشتمین کنفرانس بین المللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی، هنر دکوراسیون و صنایع وابسته اظهار کرد: در بخش صنعتی مبلمان بیش از ۱۴ هزار واحد فعالیت می کنند و در بخش صنفی ۵۰ هزار واحد با ظرفیت حدود ۴۰۰ هزار شغل مشغول هستند.
وی گفت: ۹۰ درصد ظرفیت کل اقتصاد کشور را بنگاه های کوچک و متوسط تشکیل می دهند این در حالی است که در آمار جهانی نیز یک سوم اشتغال در جهان از سوی همین بنگاه ها تامین می شود و این بنگاه ها یک چهارم تولید را تامین می کنند.
فاضلی ادامه داد: اقتصاد ایران یک اقتصاد تقریبا بنگاه محور است یعنی اکثریت اشتغال در یک مجموعه از همین بنگاه ها ایجاد می شود به این ترتیب باید ظرفیت تولید در مبلمان جدی گرفته شود.
رئیس اتاق اصناف یادآور شد: تولید در صنعت مبلمان کشور به شکل سنتی انجام می گیرد و در این فرآیند ایران تنها یک تولید کننده است و نقشی در صادرات ندارد.
وی افزود: در حالیکه در کشورهایی مانند چین، مالزی و ترکیه سرمایه گذاری های کلان داخلی و خارجی در صنعت مبلمان انجام می گیرد در کشور ما کمترین حمایت از این صنعت شکل می گیرد.
فاضلی اشاره کرد: صنعت مبلمان کشور باید آنقدر تولید قویی داشته باشد که جای ورود یا حضور برای کالای خارجی نباشد در حال حاضر در کشورهای اروپایی این صنعت درحال گسترش است و نباید غفلت ما از این صنعت باعث شود که بازارهای خود را از دست بدهیم چرا که در این صنعت بازاریابی و فروش کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس اتاق اصناف ادامه داد: تقویت طراحی باید از دیگر سیاست های دست اندرکاران صنعت مبلمان در کنار برند بینگ باشد.
وی بیان کرد: کیفیت محصولات صنعت مبلمان می تواند با همکاری مدیران دولتی و صنعتگران بازآفرینی شود تا اعتماد از دست رفته مشتریان بازگردد در این میان مجلس می تواند مشکل کمبود قوانین آسان برای توسعه تولید در این صنعت را فراهم کند.
نظر شما