به گزارش «نماینده»، مهدی نوفرستی اظهار کرد: این بویه ها از نوع لاترال (Lateral) تا فاصله ۴ مایل دریایی برای شناورهای متردد قابل رویت است.
وی تصریح کرد: به دلیل وجود نقاط کم عمق در برخی از قسمت های دهانه ورودی موج شکن اسکله های هرمز این بویه ها برای تردد ایمن کارگذاری شده است و برای جانمایی و نصب این بویه ها مبلغی بالغ بر ۲ میلیارد ریال از محل هزینههای سازمانی استفاده شده است.
وی بیان کرد: نصب بویه های مسیریاب با تلاش ۱۰ نفر از تیم علائم کمک ناوبری و هیدروگرافی اداره کل بوسیله شناور مراد ۲ در کمتر از ۳ روز انجام شد.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اضافه کرد: طراحی کانال ایمن با جانمایی علائم کمک ناوبری و لایروبی مسیر دریایی به سمت این جزیره در دستور کار این اداره کل است.
نصب مناره های مسیریابی در جزایر تنب بزرگ، ابوموسی، راس میدانی و بندر شهید حقانی نیز از دیگر برنامه های اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان است. در روزهای عادی بطور متوسط ۴۰۰ نفر و سه روز پایانی هفته تا ۲۲۰۰ نفر متشکل از ساکنان جزیره، گردشگران و دانشجویان به این جزیره سفر می کنند.
جزیره هرمز با برخورداری از ۷۰ طیف رنگی، خاک آن به جزیره رنگینکمانی خلیجفارس شهره شده و هرساله بهویژه در نیمه دوم سال و تعطیلات نوروزی، هزاران نفر از علاقهمندان به گردشگری دریایی و طبیعت بکر خلیجفارس را به سوی خود جذب میکند.
نظر شما