«نماینده » - به آخرین پست اینستاگرامی آقای پیرموذن دقت کنید ؛
در این تصویر چنان چه مشاهده می شود به آیت الله طالقانی منتسب شده است که : می ترسم روزی برسد که غارت بیت المال و فقر و فلاکت در جامعه عادی بشود و موضوع حساس جامعه بشود : دو تار موی زن که زیر روسری است یا بیرون .
آدرس این نقل قول : آیت الله طالقانی ، روزنامه اطلاعات ، ۲۰ اسفند ۱۳۵۷
به این شماره از روزنامه اطلاعات سر می زنیم تا انتساب فوق را راستی آزمایی کنیم ؛
چنان چه می بینیم در این شماره از روزنامه اطلاعات هر چند سخنان آیت الله طالقانی با تیتر شیطنت آمیز و غیر اخلاقی « در مورد حجاب اجبار در کار نیست» کار شده است ولی هیچ گونه اثری از جملات فوق نیست ؛
آیت الله طالقانی طی سخنانی که در شماره ۲۰ اسفند ۱۳۵۷ روزنامه اطلاعات منتشر شده است به مواردی تاکید می کنند که هیچ تفاوتی با مشی امام خمینی و نیز نظام جمهوری اسلامی نداشته و ندارد.
پیاده شده اظهارات آیت الله طالقانی که متن کامل آن را در تصویر فوق می بینید ؛
مسئله حجاب نص صریح قرآن است
آیتالله طالقانی در یک گفت و گوی رادیو تلویزیونی این مطلب را که حجاب بهانهای است تا زنان را از ادارات برانند، مردود اعلام کرد و گفت: حجاب اسلامی یعنی حجاب وقار، حجاب شخصیت، ساخته من و فقیه و اینها هم نیست، نص صریح قرآن است. آیه حجاب برای شخصیت دادن به زنان است، شخصیت انسانی و ملی اش در کشور ما، اگر ما میخواهیم سرتا پا مقلد باشیم... ما، اسلام، قرآن و مراجع دینی میخواهند زنان ما شخصیتشان حفظ بشود. اصل مساله این است که هیچ اجباری هم در کار نیست و مساله چادر هم نیست.
آیتالله طالقانی ادامه داد : مسلماً نظر امام هم به مصلحت زنان ما و خواهران و دختران ماست و هم مطابق با موازین و اصول دین مبین اسلام است. هم ایشان و هم ما در این حرکت انقلابی همیشه نسبت به این سهم بزرگی که زنان ما در جریان انقلاب داشتهاند، قدردانی کردهایم و واقعاً هم سهم بزرگی دارند و در این حرکت تاریخی مثل اوایل مشروطیت در تاریخ ما ضبط و ثبت باید بشود.
حال چرا آقای پیرموذن بدون تحقیق و تفحص به آیت الله طالقانی امری را منتسب می کنند که وجود خارجی ندارد سوالی است که پاسخ بدان سهل و ممتنع است .
سهل از آن رو که آقای پیر موذن گمان می کند که دسترسی مردم به منابع تاریخی ممکن نیست و در نتیجه هر ادعایی را می توان مطرح ساخت و ممتنع از آن روی که دلیل چنین بی تقوایی را نمی توان درک کرد و حدس زد .
و نکته پایانی این که چه آیت الله طالقانی می گفتند و چه نمی گفتند مبارزه با فساد اقتصادی امری است که نظام اسلامی اهتمام ویژه ای به آن دارد ، بزرگانی که بسیاری از آن ها به اردوگاه اصلاح طلبان و کارگزاران سازندگی اختصاص دارند امروز به جرائمی از جمله اقتصادی در زندان به سر می برند که آقای پیرموذن نیز این را می دانند و درک می کنند.
چه کسانی بودند که فسادهای کلان اقتصادی از جمله فساد سه هزار میلیاردی را دیدند و وقتی نظام قضایی با مرتکبین برخورد کرد فریاد مظلومیت مرتکبین را سر دادند ؟
همان ها که امروز داد می زنند و می گویند چرا با فساد مبارزه نمی شود ...
در این زمینه گفتنی های دیگری نیز هست که به آینده وا می گذاریم و می گذریم ...
نظر شما