به گزارش «نماینده»، اصغر نوراله زاده اظهار کرد: رویکردی که در صندوق دنبال میکنیم بیشتر بر پایه حمایت از کسانی است که به صورت زنجیرهای تولید را سامان بدهند و به شکل انفرادی فعالیت نکنند.
وی افزود: آنچه مدنظر ماست ایجاد یک شبکه تولیدی و تولید انبوه در واحدهای کوچک است. مثلا اگر قرار است مجسمهای تولید شود این مجسمه در ۱۰ واحد تولیدی ساخته شود و یک شبکه نیز مسوولیت طراحی، قالب سازی، مدل سازی، تولید و فروش آن را بر عهده بگیرد.
به گفته نوراله زاده در کسب و کارهای انفرادی معمولا همه مراحل کار از طراحی، تامین مواد اولیه، آموزش، بازاریابی و فروش برعهده خود فرد است و تجربه نشان داده که بعد از مدتی به شکست منجر شده و فرد نتوانسته محصولش را بفروشد اما اگر به شکل زنجیرهای عمل شود نتیجه لازم را به دنبال دارد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: کسانی که مدلهای تولید زنجیرهای را ساماندهی کنند و به پایداری مشاغل و کسب وکارهای کمک کنند در اولویت حمایت صندوق قرار میگیرند.
وی همچنین از اعطای تسهیلات ویژه به زنان کارآفرین و سرپرست خانوار خبر داد و گفت: خوشبختانه زنان از توانایی بالایی برای راه اندازی و مدیریت کسب و کار به ویژه کسب و کارهای خرد و خانگی برخوردارند از این رو تلاش کردهایم تا مقدمات بازاریابی و به فروش رساندن محصولات تولیدی آنها را فراهم کنیم و در این راستا تسهیلات ویژهای را برای کارآفرینان زن و زنان سرپرست خانوار نیز پیش بینی کردهایم.
نظر شما