به گزارش «نماینده»، علی ایرانپور با اشاره به موضوع زایندهرود و روند اجرای مصوبات ۹مادهای شورای عالی آب و برنامههای صورت گرفته در این زمینه اظهار داشت: شورای عالی آب کار خوبی انجام داد که بهعنوان نقطه قوت این دولت به شمار میرود و این موضوع، بحث تشکیل شورای عالی آب بهریاست معاون اول رئیس جمهور و حضور مسئولانی مانند وزیر نیرو، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بود.
وی افزود: معاونان برخی وزرا، استانداران و نمایندگان ناظر مجلس نیز در این شورا حضور پیدا کردند و این افراد میتوانند مسائل را در حد ملی دنبال کرده و مصوبات خوبی داشته باشند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مصوبات ۹مادهای آب، مصوبه بسیار خوبی در زمینه حوضه آبریز زایندهرود به شمار میرفت و در بحث مدیریت یکپارچه زایندهرود، جلوگیری از اضافه برداشتها، تسریع در طرحهای آبرسانی برای آب شرب و جلوگیری از ویلاسازیها در بالادست را مورد توجه قرار داد.
وی افزود: بخشی از این مصوبات در حال حاضر اجرا شده و بخشی از آن در حال اجرا است و در مجموع به این موضوع خوشبین هستم. البته ما باید زمان را در نظر بگیریم زیرا فرصت از دست میرود و بهترین ضمانت اجرایی مصوبات، ورود معاون اول رئیس جمهور به این موضوع به شمار میرود.
نماینده مردم مبارکه در مجلس تصریح کرد: امیدوار هستیم که اخبار خوب را بعینه ببینیم و هم شاهد اجرای طرحهای آبرسانی باشیم و هم شاهد اعمال مدیریت یکپارچه بر حوضه آبریز زایندهرود باشیم.
وی با انتقاد از اضافه برداشتهای صورت گرفته در بالادست زایندهرود گفت: متأسفانه اخیراً در بالادست در حال حاضر بخشی از اراضی را زیر کشت بردهاند و برخی مسئولان این استان نیز به این موضوع دامن میزنند و مغایر با مصوبات ۹مادهای شورای عالی آب است.
ایرانپور افزود: انتظار نمایندگان استان اصفهان که بارها درباره آن تذکر داده و آن را به مسئولان منتقل کردهاند، این است که در شرایط کنونی و با توجه به نیاز به فضای آرام و آرامش برای بررسی موضوع آب و نجات زایندهرود و تالاب بینالمللی گاوخونی، این موضوع مد نظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نجات نزدیک به ۵میلیون نفر در استان اصفهان و صنایعی که اشتغال و اقتصاد کشور به آنها وابسته است، بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: نباید اجازه دهیم که برخی افراد بهدنبال اضافه برداشت باشند و در این زمینه باید بهصورت جدی برخورد و در رابطه با توسعههای صورت گرفته برخورد شود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس خاطرنشان کرد: دولت باید با افراد و کسانی که در زمینه اضافه برداشت آب در بالادست حوضه آبریز زایندهرود اقدام میکنند، برخورد کرده و اراضیای را که بهتازگی زیر کشت رفتهاند به حالت اول خود بازگرداند.
نظر شما