به گزارش «نماینده»، عباس هاشمی گفت: برای ایجاد رونق تولید داخلی و گردش اقتصاد کشور حمایت از تولید کالاهای با دوام نظیر فرش ماشینی، لوازم خانگی، چینی آلات و ... مد نظر بوده است.
مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: بعد از ابلاغ قانون بودجه، جلساتی را در رابطه با تبصره ۲۶ آن بخش که به موضوع فوق مربوط بود با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد برگزار کردیم و از تشکل های صنعتی هم دعوت شد و از اردیبهشت ماه سال جاری نیز تدوین آیین نامه اجرایی تبصره فوق آغاز گردید.
وی تصریح کرد: بعد از گذراندن پروسه منطقی، آیین نامه تدوین شد و به تصویب هیات دولت رسید.
به گفته وی، همزمان نیز طرحی برای فروش محصولات با دوام به طور موازی در حال اجراست که سقف آن ۸ میلیون تومان تعیین شده است اما تفاو ت آن با تبصره ۲۶ قانون بودجه در این است که در موضوع اول بانکها ابتدا اعتبار سنجی می کردند و بر اساس آن تایید می شد و پول و فاکتور در حساب تولید کننده ریخته می شد اما در موضوع دوم فروش از دم قسط انجام می شود.
هاشمی تصریح کرد: در موضوع وام ۱۰ میلیون تومانی لازم است تا تولید کنندگان و واحدهای تولیدی مجاب شوند که البته با توجه به نیاز واحدها به نقدینگی و طولانی بودن زمان باز پرداخت تلاش بیشتری را می طلبد و این امر در حال انجام است.
هاشمی اضافه کرد: طی جلساتی که با رییس اتحادیه لوازم خانگی برگزار کرده ایم، در صدد هستیم ظرف چند روز آینده بسته ای را آماده کنیم و فهرست تولید کنندگان مشارکت کننده به همراه کالاها و بانکهای عامل مشخص شوند.
به گفته مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت، متقاضیان واجد شرایط می توانند با ثبت نام و اعتبار سنجی در بانکهای عامل از یک طرف و مراجعه با وب سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت به آدرس www.mimt.gov.ir که با وب سایت تولید کنندگان داخلی هایپر لینک شده است مراحل خرید خود را تا سقف ۱۰ میلیون تومان انجام دهند.
نظر شما