گفت و گوی اختصاصی/ مسئول کمیسیون آموزش دفتر تحکیم:

رابطه با انگلیس باید بدون تعیین پیش شرط از سوی آنها باشد

مسئول کمیسیون آموزش دفتر تحکیم وحدت درباره رابطه با انگلیس گفت: باید عقبه سیاسی روابط انگلیس با ایران بررسی شود، آنها عقبه خوبی در تاریخ صد سال اخیر نداشته اند.

محمدعلی بیانی مسئول کمیسیون آموزش دفتر تحکیم وحدت در گفت و گو با خبرنگار «نماینده» اظهار کرد: اگر انگلیسی ها در عمل و حرف نشان دهند می خواهند با ایران رابطه دو جانبه داشته باشند را بطه با آنها نمی تواند مضر باشد و مفید هم خواهد بود.

وی افزود: در بحث رابطه با انگلیس و یا هر کشور دیگر مسئله مهم بیانات رهبری با کارگزاران نظام  بود که «جمهوری اسلامی می خواهد با دنیا تعامل داشته باشد» و برای خود اصل می داند که ما یک کشوری هستیم با یکسری ویژگی های خاص که ایشان برشمردند و باید مدنظر مسئولان قرار بگیرد.  

این فعال دانشجویی بیان کرد: آنچه مهم است پیش شرط و شرایطی است که کشورها برای ایران بوجود می آورند. بطور مثال می گویند شما انرژی هسته ای نداشته باشید و آن را به طور کلی کنار بگذارید ما با شما تعامل می کنیم. این پیش شرط اشتباه است و مذاکره غلطی به حساب می آید زیرا این مهم یک حق اساسی برای کشور است.

بیانی افزود: این قبیل پیش شرط ها بهانه است و ما بر فرض این کار را کردیم مسئله دیگر بوجود می آورند و آنگاه می گویند در بحث نظامی هم موشک هایتان را باید تحویل ما بدهید یا اموری از این قبیل.

مسئول کمیسیون آموزش دفتر تحکیم وحدت خاطرنشان کرد: کشورهای دیگر اگر دنبال تعامل با ایران باشند باید ما را به عنوان کشوری که سهم زیادی در آسیا دارد و در برخی زمینه ها مانند منابع نفتی و گازی دارد بشناسند و بدانند ایران در دنیا نیز از جایگاه خاصی برخوردار است.

وی در پایان تصریح کرد: با تغییر دولت ادبیات مذاکره با غربی ها تغییر می کند اما اصل  آن تغییر نمی کند زیرا براساس مصالح جمهوری اسلامی است و دکتر روحانی هم اساس را زیر سوال نمی برند و ما این ابراز برقراری تعاملات را به فال  نیک می گیریم.