مراسم نکوداشت مرد تقوا و تدبیر ۷

نبوی: حداد عادل شخصیتی مردمی و سیاست‌مداری با اخلاق است

عضو شورای عالی حل اختلاف قوا حداد عادل را شخصیتی فرهنگی و مردمی و سیاست‌مداری با اخلاق معرفی کرد.

به گزارش «نماینده»، مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورای عالی حل اختلاف قوا در مراسم بزرگداشت غلامعلی حداد عادل که با عنوان "مرد تقوا و تدبیر" در حوزه هنری برگزار شد، حداد عادل را مردی اهل فلسفه، ادب،‌ فرهنگ و سیاست معرفی کرد و با تاکید بر ویژگی مردمی بودن حداد عادل، گفت: وقتی سراغ خیابان شهید حداد عادل را می‌گیریم به میدان شوش و میدان خراسان می‌رسیم که نشانگر خانواده مردمی حداد عادل درمناطق پایین شهر تهران است و امروز خیابان انبار گندم سابق به نام شهید حداد عادل نامگذاری شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: هیچ وقت یادم نمی‌رود که بعد از انقلاب سخنرانی‌های حدادعادل نسبت به دیگران جذابیت دیگری داشت، چرا که سخنرانی‌های وی با نوآوری و بدیع بودن همراه بود و بنده به عنوان یکی از علاقه‌مندان سخنرانی‌های حداد عادل آدرس‌ سخنرانی‌های وی را جویا می‌شدم که بیشتر این سخنرانی‌ها در میدان الجواد و میدان هفت تیر تهران برگزار می‌شد.

نبوی

نبوی تصریح کرد: در یکی از کنگره‌های جامعه اسلامی مهندسین که حداد عادل یکی از سخنرانان ویژه آن بود، در سخنان خود مطالب شیوایی را درباره اهمیت تشکیلات اسلامی بیان کرد که مورد اقبال همگان قرار گرفت.

وی شخصیت سیاسی حدادعادل را الگویی دانست که جامعه به آن نیاز دارد و اظهارداشت: سیاست در کتاب‌های علوم سیاسی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود، قدرت‌طلبانه معرفی شده است، اما سیاست مد نظر اسلام که مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید دارند سیاست اخلاقی و همراه با تقوا است.

عضو شورای عالی حل اختلاف قوا، با اشاره به نقشه جامع فرهنگی کشور، گفت: بر اساس این نقشه باید به جایی برسیم که در همه عرصه‌های اقتصاد، سیاست، سیاست خارجی، اجتماعی، فرهنگ غالب باشد و اگر سیاست، فرهنگی شد، اخلاقی نیز می‌شود که نمود این نوع سیاست در شخصیت حداد عادل است.

نبوی اضافه کرد: اگر می‌بینیم که حداد عادل در مجلس ششم می‌ایستد و از حق دفاع می‌کند و یا مجلس هفتم را به صورت خیلی خوبی اداره می‌کند و در فتنه ۸۸ از نظام دفاع می‌کند و در مناظرات انتخاباتی منافع اسلام و نظام را در نظر می‌گیرد و از آنها دفاع می‌کند، به علت سیاست اخلاقی وی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: انشاء‌الله خداوند همه نعمت‌هایی که به حداد داده را بیش از پیش کند و ما را قدردان آن نعمات قرار دهد.