مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت:

دولت آینده تابع مجمع تشخیص خواهد بود

مشاور رئیس مجمع تشخیص در حالی دولت آینده را متاثر از طرز تفکر هاشمی رفسنجانی دانست که رئیس جمهور منتخب، پیش تر تاکید کرده است دولت او وامدار هیچ جریان و گروهی نخواهد بود.

علی عسگریبه گزارش «نماینده» به نقل از ایران، «تیمور علی عسگری» که پیش از این طی یادداشتی توهین‌های بیسابقه‌ای علیه دولت مطرح کرده بود در گفت‌و‌گو با ایرنا با بیان این که دولت آینده از افراط و تفریط به دور خواهد بود، افزود: افراط در دوره‌های مختلف به کشور آسیب زده است؛ از این رو دولت تدبیر و امید خط اعتدال را پیش گرفته است. 

وی ضمن همراه کردن تلویحی هاشمی رفسنجانی با دولت آینده خاطرنشان کرد: با توجه به سوابق آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و روحانی می‌توان به صراحت گفت که دولت تدبیر و امید، در دالان جریان‌های سیاسی نخواهد رفت و با اصلاح‌طلبان و اصول گرایان افراطی ارتباطی نخواهد داشت.

مشاور امور مجلس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین گفت: با توجه به برنامه‌های دولت تدبیر و امید و تبعیت آن از مجمع تشخیص مصلحت نظام و سیاست‌های کلی نظام می‌توان گفت که دولت آینده متأثر از طرز تفکرات آیت‌الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» و این مجمع خواهد بود. 

عسگری همچنین درمورد سفر سه روزه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به مشهد مقدس، گفت: سفر هفته گذشته آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به شهر مقدس مشهد با توجه به شرایط کنونی کشور با دیگر سفرهای وی متفاوت بود. 

وی ادامه داد: سفرهای قبلی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به مشهد مقدس که هر ساله انجام می‌شود بیشتر جنبه زیارتی داشت اما وی در این سفر ضمن زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) جداگانه با مراجع عظام تقلید، نخبگان سیاسی و طرفداران رئیس جمهوری منتخب دیدار کرد.

 

پرسشی که  با خواندن مصاحبه علی عسگری به  ذهن می رسد این است که نسبت ادعاهای او با صحبت های رئیس جمهور منتخب در اولین کنفرانس خبری چیست؟ آن جا که روحانی گفت: دولت آینده متعلق به همه است و وامدار هیچ حزب و گروهی نخواهد بود.