سالگرد قتل یک زن مسلمان در دادگاه آلمان

حقوق برابر در آلمان فقط یک شعار است

در تیرماه سال 89 مروه شربینی مسلمان در دادگاهی با ضربات چاقوی متهم کشته شد. در آن لحظاتی که قاتل به مروه حمله نموده بود شوهر او برای نجات همسرش به طرف او شتافت که توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت.

مروه شربینیبه گزارش «نماینده» با گذشت سه سال از جنایت وحشیانه شهر درسدن آلمان در برابر چشمان یک قاضی، همچنان حافظه های تاریخی مردمی که تشنه عدالت و حقیقت هستند به خوبی کار می کند. طبق فراخوان هایی که صورت گرفته قرار بر این است تا در 1 ژوئیه 2013 (10 تیرماه 1392) مراسم یادبودی در برابر سفارت آلمان در قاهره علیه سیاست های دوگانه این کشور و جریانهای اسلام هراسی در غرب برگزار شود.

سه سال پیش در تیرماه سال 1389 مروه شربینی زن مسلمان مصری در دادگاهی در آلمان با هجده ضربه چاقو کشته شد. ضارب، شخصی بود که شربینی از او به دلیل آنکه به خاطر پوشش حجاب اسلامی اش به او توهین کرده بود، شکایتی را به دستگاه قضایی آلمان تقدیم کرده بود.

مروه شربینی متولد سال 1355 شمسی در شهر اسکندریه مصر بود. او از سال 1383 به همراه همسرش به آلمان مهاجرت کرد. او ابتدا ساکن شهر برمن بود و بعد از چند سال به شهر درسدن آلمان نقل مکان کرد. همسر وی وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاه‌ های آلمان بود و با استفاده از بورس تحصیلی در موسسه ماکس پلانک شهر درسدن در رشته مهندسی ژنتیک مشغول تحصیل بود و جهت انجام تز دکترای خویش همراه مروه به آلمان آمده بود.

شربینی به دادگاهی مراجعه کرده و آلکس دبلیو یک روس با ریشه‌های آلمانی و یهودی مذهب را متهم به این کرد که زمانی که در پارک با پسرش بازی می ‌کرده، آلکس دبلیو او را مورد توهین قرار داده و به خاطر حجاب مروه، او را تروریست و فاحشه خطاب کرده ‌است. دادگاه شکایت شربینی را پذیرفته و آلکس را محکوم به پرداخت ۷۵۰ یورو کرد. آلکس دبلیو این حکم را نپذیرفت و تقاضای تجید نظر نمود.

قاتل مروه شربینی

در حین برگزاری جلسه دادگاه تجدید نظر در یک دادگاه در شهر درسدن، فرد آلمانی در جلوی چشمان قاضی و سایر حاضرین به شربینی حمله می کند و با ضربات چاقو وی را که سه ماهه باردار بوده، از پا در آورد و همسر مروه و نیز مرد دیگری را زخمی می کند. در آن لحظاتی که قاتل به مروه حمله نموده بود شوهر مروه برای نجات همسرش به طرف او شتافت که توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت. پس از آن شوهرش با وضعیتی بحرانی در بیمارستان بستری گردید. برخی تیراندازی پلیس آلمان به وی را از روی اشتباه دانسته اند و برخی به نقل از ماموران امنیتی دادگاه اعلام کرده ‌اند که گمان بر این بوده که شوهرش فرد مهاجم بوده و بدین خاطر وی را هدف قرار داده‌ اند. همچنین فرزند خردسال سه ساله آنها که شاهد این ماجرای وحشیانه بوده، برای معالجه تحت نظر روانشناس قرار گرفت.

در جریان این حادثه تلخ و اسفناک دولت آلمان شدیدترین تدابیر سانسور و برخورد با انتشار جوانب این حادثه را اتخاذ می کند و به جای آنکه نسبت به جزئیات و خطاهای مامورین خود پاسخگو باشد شروع به فرافکنی کرده و حتی ایران را متهم به سوءاستفاده تبلیغاتی از این ماجرا می کند.اتهامی که بیش از همه به رسانه های مختلف آلمانی اعم از فارسی زبان و غیر فارسی زبان وارد است.