گفت و گوی اختصاصی/ عضو منتخب شورای شهر تهران:

نشست های غیررسمی برای تسریع در انتخاب شهردار در حال برگزاری است

عضو منتخب شورای شهر تهران گفت: تلاش میکنیم با برگزاری نشست های غیر رسمی زمینه را برای تعیین ریاست شورای شهر و شهردار فراهم کنیم تا با آغاز کار دوره چهارم امور با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

پرویز سروری در گفت و گو با خبرنگار نماینده اظهار کرد: نشست هایی غیر رسمی بین اعضای منتخب شورای شهر برگزار می شود و ما تلاش داریم باحضور همه 31 نفر عضو نشست های مشترکی تشکیل دهیم و از هم اکنون زمینه ها را برای تعیین ریاست شورای شهر و شهردای فراهم کنیم تا با آغاز کار دوره چهارم بتوانیم با سرعت و دقت بیشتری در راستای انتخاب شهر دار حرکت کنیم.

سروری افزود: شورای شهر دوره چهارم بطور رسمی کار خود را آغاز نکرده تا بخواهد برای انتخاب شهردار نشست و یا جلسه ای داشته باشد و هم اکنون جلسات غیر رسمی که بیشتر حالت هم اندیشی دارد برپا می کنیم زیرا جلسات رسمی شورای شهر در دوره سوم هنوز برگذار می شوند.

وی درباره چگونگی نگاه مدیریت شهری و خصوصیات شهردار جدید تهران گفت: شهرداری تهران معادل دو برابر بودجه عمرانی کشور بودجه دارد و این یعنی سطح بالایی از ظرفیت های بودجه ای برای ساخت و توسعه و ارتقا خدمات شهری به همین دلیل باید کسی در این جایگاه بنشیند که کارنامه موفقی از توانمندی ها و ظرفیت های فردی و حقیقی و حقوقی داشته باشد.

عضو منتخب شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ما به سابقه، تحصیلات و نگاه خدمت مدار شهردار توجه ویژه ای داریم، شهردارباید فردی باشد که بتواند ظرفیت های مختلف شهر را برای توسعه این شهر بسیج کند و تعامل مثبتی را با شورای شهرو دولت داشته باشد تا از این هم افزایی ها تهران در مسیر پیشرفت قرار بگیردو تهران باید به عنوان الگوی جهان اسلام بتواند در طراز این مطالبه باشد.