حاجی بابایی خبر داد؛

معلمان، رتبه استادی و دانشیاری میگیرند

وزیر آموزش و پرورش از اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان و اعطای رتبه‌های استادی، دانشیاری، استادیاری و مربیگری به معلمان خبر داد.

به گزارش «نماینده»، وزیر آموزش و پرورش از اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان و اعطای رتبه‌های استادی، دانشیاری، استادیاری و مربیگری به معلمان خبر داد و گفت: در این باره کتابچه‌ای با عنوان «نظام رتبه‌بندی حرفه‌ای معلمان و جذب و تامین منابع انسانی» همسو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چاپ شده است.

حاجی بابایی همچنین به پایان زمان ثبت‌نام مدارس تا 15 تیر اشاره و اظهار کرد: 11 سیاست که در برگیرنده فعالیت‌های آماده‌سازی و اجرایی سند تحول و آغاز سال تحصیلی بود، به انجام رسید و بر این باوریم که مدیران باید با جدیت همه این سیاست‌ها را اجرایی کنند.حاجی‌بابایی بیان کرد: مدارس باید به شکل متوالی تا 15 تیر و در طول ماه رمضان در روزهای دوشنبه و چهارشنبه دایر باشند.
اجرای رتبه‌بندی حرفه‌ای معلمان تصویب شد
اجرای رتبه بندی معلمان و ساماندهی جذب و تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش از سوی هیات دولت به تصویب رسید.
براساس این مصوبه وزارت آموزش و پرورش موظف است تا 3 سال برای اجرای رتبه بندی حرفه‌ای معلمان اقدام کند.