به گزارش نماینده، سید محمد حسینی با تاکید بر لزوم وحدت اصولگرایان برای انتخابات مجلس دهم گفت: تاکنون تشکلها و احزاب اصولگرا با هم توافقاتی داشتهاند تا بتوانند به وحدت کامل برسند، لذا ممکن است این توافقات نه به طور کامل ولی به صورت حداکثری صورت گرفته باشد زیرا ممکن است برخی اصولگرایان به اعتدالیون و یا گروههای دیگر سیاسی گرایش داشته باشند.
وی افزود: حقیقت این است که اصولگرایان، نتیجه انتخابات سال ۹۲ را دیدند و اکنون متوجه شدهاند که به خاطر عدم وحدت بود که نتوانستند در آن انتخابات نتیجه مناسب و مطلوب را کسب کنند.
حسینی در بخش دیگری از اظهاراتش در پاسخ به سوالی مبنی بر اعلام نظر معاون سیاسی وزارت کشور در مورد جبهه تازه تاسیس "یکتا" گفت: اینکه وزارت کشور اعلام کرده است تشکیلاتی به نام یکتا را به رسمیت نمیشناسد، چندان عجیب نیست زیرا خود گردانندگان یکتا هم ادعایی مبنی بر اینکه وزارت کشور باید تشکیلات یکتا را به عنوان یک حزب شناسایی کند، ندارند.
به گفته حسینی، در حال حاضر "جبهه یکتا" فقط یک تشکیلات گفتمانی است و اگر قرار باشد به صورت حزبی و در قالب یک حزب فعالیت کند، قطعاً مسیر قانونی لازم را طی خواهد کرد.
حسینی با بیان اینکه همه کسانی که در "جبهه یکتا" حضور دارند پایبند به قانون هستند، اظهارداشت: فعلاً هدف "جبهه یکتا" تقویت گفتمان امام(ره) و رهبری است و فقط به عنوان تشکیلات گفتمانی اعلام موجودیت کرده و در سطح کشور هم برای جلب همکاریها فراخوان داده است.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر حضور دوباره احمدینژاد در عرصه سیاست گفت: آنگونه که مطلع هستم، وی هیچ قصدی برای شرکت در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی ندارد اما در مورد ریاست جمهوری باید شرایط را سنجید و اعلام نظر کرد اما در عین حال تجربه نشان میدهد در جمهوری اسلامی، کسانی که دو دوره رئیسجمهور بودهاند به طور معمول به ریاست جمهوری برنگشتهاند لذا در مورد موضوع حضور دوباره احمدینژاد در کسوت ریاست جمهوری نیز فعلاً نمیتوان قضاوتی داشت.
حسینی با بیان اینکه حساسیتها نسبت به حضور رئیس جمهور سابق در عرصه سیاست بسیار تعجب برانگیز است، تصریح کرد: نباید نسبت به حضور دوباره احمدی نژاد در عرصه ریاست جمهوری حساسیتهای بیجا نشان داد زیرا حقیقت این است که احمدینژاد سالها در این کشور خدمت کرده و فردی دلسوز و متعهد است و اگر بخواهد دوباره به عرصه ریاست جمهوری برگردد، مشکلی وجود ندارد.
وزیر سابق ارشاد در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به تصویب طرح الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هستهای در مجلس شورای اسلامی گفت: تصویب این طرح در واقع تأکیدی بود بر محورهای مورد اشاره مقام معظم رهبری و واکنش مناسب بود به نمایندگان کنگره آمریکا زیرا نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این طرح به خطوط قرمز مورد نظر نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری در مذاکرات هستهای وجهه قانونی دادند.
این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای در عین حال یک پشتوانه جدی برای تیم مذاکرهکننده ایرانی هم هست زیرا از این طریق بر آنها مسجل میشود که انتظارات و خواستههای مهمی از آنها در داخل کشور مطرح است.