به گزارش نماینده عباس مقتدایی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که «مهمترین مشکلات آموزش و پرورش چیست و آیا با استیضاح وزیر، مشکلات حل میشود؟»، اظهار داشت: استیضاح وزیر آموزش و پرورش تلنگر جدیتری به دولت برای رسیدگی به وضع آموزش و پرورش کشور و هشدار جدی مجلس برای سرعت بخشیدن در رسیدگی به مشکلات فرهنگیان کشور است.
وی ادامه داد: البته اعتقاد دارم تغییر مدیریت در وزارت آموزش و پرورش به مصلحت نیست، اما اینکه مجلس مطالبه عمومی فرهنگیان را به این شکل از دولت خواستار میشود، امری منطقی است.
مقتدایی افزود: به نظر میرسد از یک سو ابزار دیگری به غیر از استیضاح در اختیار مجلس نیست و از سوی دیگر استیضاح در شرایط فعلی به معنای تغییر مدیریت نیز مطرح نیست؛ بنابراین شاید بهترین حالت این باشد که استیضاح صورت گیرد و دولت، قولهای جدی به مجلس بدهد و مجلس نیز فرصت و مدیریت دوباره به علیاصغر فانی دهد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس در پاسخ به این پرسش که «به غیر از استیضاح چه راهکاری را پیشنهاد میکنید؟»، گفت: ایجاد کمیته ویژه اتفاق خوبی است که به درخواست ما تشکیل شد که در آن بالاترین مقامات برنامهریز کشور و ۱۷۰ نماینده مجلس درخواست جلسه غیرعلنی داشتند و بنده نیز در نطق روز سهشنبه هفته گذشته این طومار را در معرض دید رسانهها قرار دادم.
وی اضافه کرد: در این طومار درخواست تشکیل جلسه غیرعلنی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی، وزیر آموزش و پرورش و نمایندگان بود که این جلسه تشکیل شد و در این جلسه علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، نمایندگان و اعضای کمیسیون آموزش مجلس و محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور صحبت کردند و قرار شد کمیتهای تشکیل شود تا راهکارهای کارشناسی درخصوص ارتقای وضعیت معیشتی فرهنگیان و رسیدگی به مطالبات آنان شکل گیرد که این کمیته در روزهای آینده شکل خواهد گرفت.
مقتدایی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد راهکارهای آن کمیته باید از سوی دولت و نیز از سوی مجلس پشتیبانی شده تا به نتایج مؤثری منتهی شود.
منبع: فارس