شناسهٔ خبر: 94444 - سرویس سیاست

هرندی:

سپاه، خواهان رفع تحریم ها است اما زیر بار ذلت نمی رود

صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص رویکرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به رفع تحریم ها ، گفت: از آنجایی که سپاه خود را پرورش یافته در مکتب امام ظلم ستیز می بیند، اولین مشخصه اش این است که زیر بار زور و ذلت نرود.

به گزارش نماینده محمد حسین صفارهرندی در گفتگو با مهر، در خصوص رویکرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به رفع تحریم ها گفت: نگاه سپاه این است که تحریم های اعمال شده علیه ملت ایران ظالمانه است و از آنجایی که سپاه خود را پرورش یافته در مکتب امام ظلم ستیز می بیند، اولین مشخصه اش این است که زیر بار زور و ذلت نرود.

وی همچنین با اشاره به چرایی فعالیت عمرانی و شبهه اقتصادی سپاه گفت: اگر سپاه به دنبال سودجویی اقتصادی بود، تاکنون ۷هزار میلیارد پروژه را به ثمر رسانده و تحویل داده است که سالهاست بابت اجرای این پروژه ها طلبکار است اما همچنان حاضر است پروژه جدید بپذیرد درجالیکه در هیچ بنگاه اقتصادی چنین معامله ای صورت نمی گیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: یک زمانی شرکت های چند ملیتی در کشورمان پروژه اجرا می کردند که یک روز به بهانه تحریم دست از اجرای این پروژه ها کشیدند و می خواستند ملت ما را به بن بست رسیده معرفی کنند؛ اما سپاه از زمره اهل همتی بود که آستین بالا زد و در کنار سایر پیمانکاران اقتصادی داخلی وارد عمل شد.

شعار «عده ای نانشان در تحریم است» بلوف است

صفارهرندی خاطر نشان کرد: مطمئن هستم که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهان رفع تحریم ها است تا این شرکت ها مجددا فرصتی برای بازگشت به محیط پر رقابت فعالیت های عمرانی و اقتصادی داخلی کشورمان داشته باشند  و آن زمان سپاه هم با امکانات خود به عنوان یک پیمانکار با آنان رقابت خواهند کرد و اگر مطلوبیت کار سپاه بالا باشد، بعد از یکسال دوباره دستگاه های حکومتی پیشنهاد پروژه به سپاه خواهند داد؛ لذا این گونه حرف های ژورنالیستی و بلوف هایی مبنی براینکه عده ای نانشان در تحریم است، قانع کننده نیست.

وی تاکید کرد: سپاه پرورش یافته مکتبی است که امامش در روز عاشورا می گوید مرگ بهتر از زندگی کردن در زیر سایه ذلت و ننگ است و قبول ننگ هم بهتر از رفتن به جهنم است. ملت ما در سوابق خود نشان داده است حاضر نیستند تن به ذلت دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به آثار رفع تحریم ها گفت: آقای نیلی(مشاور اقتصادی رئیس جمهور) گفته است که زمانی که توافق امضا شود، اولین آثار آن در زندگی مردم یک سال بعد ظاهر خواهد شد.  

وی افزود: ما حاضریم ننگی را بپذیریم؛ چراکه بهتر از این است که انسان خیانت بزرگتری را مرتکب شود که آن خیانت مستوجب رفتن به جهنم است. آن جهنم جهنمی است که حقوق مردم ضایع شده باشد، حق الناس تضییع شده باشد و چه حقی بالاتر از دستاوردهای ملی.

صفارهرندی خاطر نشان کرد: به عنوان یک ناظر می بینم بر خلاف این یکی دو سال که  این مذاکرات ظاهر قشنگی داشت، امروز می گویند اگر مسائل هسته ای را هم حل کردید، باز مطمئن نباشید که مسائل تمام شده است و می رویم سراغ سایر مسائل. بنابراین تحریم ها با این رویکردی که امروز طرف مقابل دارد، قرار نیست برداشته شود.