به گزارش نماینده به نقل از ایسنا، بنا بر اعلام شرکت گوگل، این دستگاههای مرتبط با اینترنت به فرمانها گوش داده و میتوانند با صاحبان خود برای روشن یا خاموش کردن چراغها یا وسایل خانگی بر اساس یک فرمان صوتی ساده تعامل داشته باشند.
این اسباببازیها که توسط بخش مخفی تحقیق و توسعه گوگل ارائه شده، توجه فعالان حریم خصوصی را به خود جلب کرده است زیرا حاوی میکروفون، بلندگو و دوربین هستند.
این اسباببازیها همچنین از موتورهایی برای تغییر حالت صورتشان برخوردار هستند و میتوانند به اینترنت متصل شوند.
طرح ثبت اختراع گوگل نشان میدهد که این اسباببازیها منتظر کلمه محرک میمانند و به محض شنیدن این کلمه محرک، به سمت فرد سخنگو برمیگردند. همچنین این فناوری با استفاده از دوربینهایی میتواند به بررسی ارتباط چشمی فرد با خود بپردازد.
اسباببازی سپس یک حالت از چهره را برای نمایش تعجب، پیش از انجام فعالیتهای مفید مانند روشن کردن ماشین لباسشویی نمایش میدهد.
بنا بر اعلام گوگل، این دستگاههای شبهانسانی، برای نمایش علاقهمندی نیز، احتمالا چشمهای خود را باز کرده، سرشان را بالا میآورند و خیره به کاربر نگاه میکنند.
طرحهای این اختراع نشاندهنده آن است که دستگاهها به شکل خرس عروسکی یا ربات هستند، اما ممکن است دستگاههایی به شکل اژدها یا آدم فضایی نیز تولید شوند.
هیچ تضمینی داده نشده که ایده گوگل مانند بسیاری از اختراعات دیگر آن به مرحله تولید برسد و همچنین شرکتهای دیگر نیز در حال کار بر روی اسباببازیهای متصل به اینترنت هستند.
شرکت Qualcomm پیش از این ایده یک خرس عروسکی هوشمند در خانههای آینده را در کنگره حهانی موبایل در بارسلونا ارائه کرده بود. این خرس مفهومی در اتاق خواب کودک به نمایش درآمده بود چراکه میتوانست به کودک همزمان با خاموش یا روشن کردن چراغ، شب بخیر یا صبح بخیر بگوید.
اگرچه این عروسکهای هوشمند در خانه نوعی دستگاه مفهومی بشمار میروند، اما خرسهای عروسکی هوشمند مشابه در بازار وجود دارند. برای مثال شرکت Mattel عروسکی موسوم به Hello Barbie تولید کرده که به وایفای وصل شده، با دختران جوان گفتوگو کرده و مکالمات را ثبت میکند.