به گزارش نماینده به نقل از تسنیم، اسماعیل کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی امروز در کنگره جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: من سابقه ای از این مجموعه را برای شما می گویم از اردیبهشت سال ۹۲ بعد کش و قوس مسائل سیاسی و فرهنگی جامعه عزیزانی که حقیقتا صاحب این نظام هستند دور هم جمع شدند و در نهایت این چنین مجموعه ای به نام جبهه جانبازان انقلاب اسلامی نامگذاری کردند و تشکیل شد. اما به صورت رسمی نبود بلکه یک مجموعه خودجوش و مردمی بود اعضای آن به طور کامل همه از جانبازان بودند و این شد که این افراد تصمیم گرفتند تعدادی را به خود اضافه کنند. تعدادی دعوت شدند و لبیک گفته شد.
وی ادامه داد: به وزارت کشور و مخصوصا ماده ده احزاب پیشنهاد داده شد و در نهایت در آنجا به بررسی گذاشته شد و گفتند جبهه جانبازان مورد قبول نمی تواند باشد بلکه باید کلمه دیگری جای جبهه را بگیرد و در نهایت این چنین شد که مصوب شد به نام جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی.
کوثری افزود: در درجه اول فعالیت این مجموعه به نام جمعیت هم در حوزه کار فرهنگی و هم اجتماعی و هم سیاسی است. فعالیت سیاسی آن هم مانند جمعیت ها و حزب ها و تشکل های سیاسی دیگر نیست بلکه در جهت و راستای دقیقاً اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی که برخاسته از کلام حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری برمی خیزد در این چارچوب است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر به هرکدام از ما که حالا درصدی از جانبازی را داریم یا به هر انسانی که از لحاظ جسمی سالم هست می گفتند بیایید و فقط یک تیر یا ترکش به شما بخورد تا میلیاردها تومان داده شود آیا انسان دارای عقل سلیم قبول می کرد؟ قعطعا نه. پس این جانبازان عزیز و همه جانبازان دیگری که در این محفل حضور ندارند یک انگیزه الهی داشتند. با یک انگیزه الهی و با فرمان مرجع عالیقدر یعنی حضرت امام خمینی کار را رها کردند و به طرف جبهه ها آمدند.
وی ادامه داد: اگر برای پست و مقام و منصب بود هیچ کس در جبهه ها حضور نمی یافت آن اخلاص و صداقت و ارتباط قلبی که با حضرت امام به عنوان آیه ای از آیات خداوند حضور پیدا کردند باعث شد که جانباز شدند و از صمیم قلب قبول کردند و این وضعیت جسمانی را پذیرفتند. لذا با آن اخلاص و صداقت و نیت که در جبهه ها حضور پیدا کردند که برخی از عزیزان هم شهید شدند و با خدای خود معامله کردند و به لقاء الله پیوستند.
کوثری افزود: جانبازان و رزمندگان افرادی بودند که جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و در سخت ترین شرایطی که تازه عملیات بیت المقدس در برابر بسیاری از عملیات های دیگر بسیار آسان بود. اما این ها صبورانه زندگی خود را ادامه دادند. لذا اینجا بود که در سال ۹۲ احساس مسئولیت کردند که تشکلی راه بیندازند تا حضور علنی خود را اعلام کنند با اهداف دقیق و مشخص که همه جانبه با حمایت از ولی امر مسلمین و ولایت مطلقه فقیه این چنین عمل می کنند و این مجمع عمومی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی که اولین نشست خود را دارد برگزار می کند.
وی ادامه داد: این جمعیت با مصوبه وزارت کشور می خواهد موجودیت رسمی خود را اعلام کند و در نهایت بتواند به کارهای فرهنگی اجتماعی و سیاسی خود ادامه دهد. آن هم دقیقا در چارچوب ارزش های الهی و اسلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران. مجموعه جانبازان بر اساس همان تفکر الهی که به خاطرش در جبهه حضور یافتند و ایستادند و حتی بعد از پذیرش قطعنامه هم این مسیر را ادامه دادند، حالا می خواهند کاری کنند که بگویند می شود با ارزش های الهی کارها را پیشبرد و برای این پیشرفت به منافع شخصی و گروه خاص نیاز نیست.
وی در پایان سخنانش به بخشی از بندهای راهبردی و رویکردهای این مجموعه اشاره کرد و گفت: پاسداری از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی و آرمان های حضرت امام(ره)، تلاش در جهت ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی به ویژه ارزشهای دفاع مقدس، تبیین و تاکید بر راهبرد ایثار و مقاومت در عرصه های مختلف اداره کشور بخش از رویکردهای جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی است.