به گزارش نماینده به نقل از ایرنا، محمداسماعیل مطلق روز سه شنبه در نشست خبری سلامت جوانان افزود: برنامه سلامت کودکان به سلامت آنان در ابعاد جسمی، روحی، روانی، گفتار، کردار و رفتار آنان از بدو تولد تا هشت سالگی می پردازد و از اول خرداد ماه در همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: این برنامه در حاشیه شهرها با حضور کارشناسان سلامت تغذیه و سلامت روان اجرا می شود.
وی یادآور شد: امسال تمام جمعیت حاشیه شهرهای ۲۰ تا ۵۰ هزار نفر تحت پوشش بسته های خدمت بهداشتی از جمله کاهش مرگ و میر کودکان و نوزادان قرار می گیرند.
رئیس دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت گفت: کاهش مرگ گروه سنی ۳۰ تا ۷۰ سال نیز امسال جزو استراتژی های بهداشتی این وزارتخانه قرار گرفته و بسته های خدمتی آن تدوین شده است.
مطلق با اشاره به اجرای برنامه هایی در خصوصی بارداری سالم، افزود: نرخ جانشینی فرزند از ۱.۸ باید به ۲.۱ حدجانشینی برسد.
وی در ادامه به افزایش شتاب طلاق در کشور اشاره کرد و گفت: بیشتر طلاق در سال اول و ۸۰ درصد طلاق ها در سنین کمتر از ۳۰ سال اتفاق می افتد که نقش والدین، خیران و همچنین مسایلی مانند اشتغال و مسکن در این رابطه حائزاهمیت است.
وی ادامه داد: ۶۶ درصد زوجین بلافاصله بعد از ازدواج تمایل به فرزند آوری داشته و نیاز به فرزند آنان نیز ۲.۳ فرزند است اما چگونه است که با وجود این مسایل، طلاق در کشور رشد فزاینده ای دارد.